Agi esteet olivat reenaajien jäljiltä ja Kipin kanssa hiukan huviteltiin. Jätin Kipin radan alkuun ja menin itse hypyn toiselle puolen. Sitten pyysin hyppy ja lähdin juoksemaan seuraavalle hypylle. Kipi kierähti oikealta takaa eteeni ja me kompuroimme toisiimme niin,että Kipi kaatui kyljelleen. Mitäs siitä,jatkettiin hyppelehtimistä. S-mutka putki oli ensin hiukan outo,mutta muistettuaan jutun se oli Kipistä hauska. A-esteellä mahtavat alastulon kontaktit. Sitten pyysin suoraan putkeen ja tässä tuli kielto. Uusi yritys ja Kipi lähti sille S-mutkalle;se oli tuttu. No, menihän se suorakin ja lopuksi puomi hyvillä kontakteilla.

Tokossa uunnitelmissa oli tehdä kisamaisesti puolet liikkeistä. Aloitettiin paikalla istumisella n.2min. Kipiltä todella rauhallinen ja tarkkaavainen suoritus. Paikalla makuun aloitus ei ihan sujunut. Kipi käänsi katseensa meille maahan meno lupaa antamaan tullutta liikkeenohjaajaa kohti, minä vaadin kontaktin ja sitten Kip iei tajunnut "maahan" käskyä. Uudella käskyllä meni hitaanlaisesti. Itse makuu oli super hieno. Oikeastaan aivan liikkumatta Kipi tuijotti siihen kohtaan mistä hävisin näkyvistä. Loppu ok.

Sitten Kipi omalla vuorollaan aloitti ruudulla; ja siihen sitten jumituttiin. Merkki aivan hukassa ja sitten siitä ihmeellistä huuhailua ihan väärään suuntaan.Aloitettiin alusta. Merkki löytyi,mutta useasta yrityksestä huolimatta Kipi ei ruutua löytänyt. Ja minulta keikahti kuppi nurin. Otin Kipin merkillä tiukasti syliini ja osoitin sen kuonolla ruutuun. Ja taas lähetys. Kipi juoksi yli puoleenväliin asti hyvin, sitten korvat nousivat ja se kaartoi vasemmalle ja sieltä takaisin minun luo. Kaarros kohdan edessä oli valon ja varjon yhtymäkohta eikä Kipi kyennyt juoksemaan siitä läpi. Taas otin koiran kiinni ja lähetin ruutuun sekä lähdin itse juoksemaan sinne. Yhdessä se onnistui. Sitten härnäsin Kipiä pallolla ja jätin pallon ruutuun. Tämä lähetys onnistui. Tein sitten juttua toisin päin eli lähetin Kipin ruudusta merkille ja kutsuin sieltä ruutuun pysäyttäen seisomaan oikeaan kohtaan. Lopuksi suora ruutuun lähetys ja siitä pallo. Ho hoijaa.....

Ohjattu nouto meni paremmin. Tosin puolentoista metrin päässä ollut merkki ei merkinnyt Kipille mitään. Suunnat hienosti ja palautus vauhdit hyvät. Lievää puremista, mistä muistutin. Tehtiin pieni pito harjoitus samalla.

Kaukokäskyt aikas mallikkaasti. Pieni sivuttain kääntyminen ja sen korjaus, muuten paikoillaan.

Tunnari aivan super!!!!  Keijo piti kapuloita kolme kertaa kauemmin,kuin minä, eikä se tuottanut Kipille vaikeuksia. Se käytti nenäänsä hienosti ja nosti oman epäröimättä. Jes jse jes

Tauon jälkeen kokeiltiin uudelleen ruutua. Aivan samoin tuloksin. Kipi ei juossut sen valoseinän läpi. Avuilla onnistui. Luoksetulo oli aivan huippu hyvä meiltä molemmilta. Kipillä hurjat vauhdit ja minä niissä mukana sekä hienot pysähdykset. Sitten A-este pk-noutona isolla kapulalla. Ensimmäisessä annoin väärän lähtö käskyn. Kipi kyllä kiipesi yli,mutta olisi kiertänyt takaisin. Muistutin kiipeämisestä myös takaisin päin. Uusinnassa ei huomautettavaa. Palautuksesta kehuin ja tartuin kapulasta kiinni, että taistellaan. Kipi lipsahti irti kapulasta ja lensi kyljelleen. Hetsasin sen heti  takaisin kiinni kapulaan ja Kipistä näki miten sen taistelutahto nousi. Vaihdettiin kohta palloon ja leikittiin sillä.

Täytyy ottaa ohjelmaan ruutu valossa/varjossa. Navetalla on hyvät reuna häiriöt,koska agi-esteet raivataan seinustalle milloin mitenkin. Myös valot ja niiden aikaan saamat erilaiset varjot tekevät häiriöitä. Yllättäviä näkö esteitä koirille,se on ennenkin huomattu.Kokeneemmatkin kiertelevät niitä. Tämän päiväisessä olen tyytyväinen luoksetuloon ja ohjattuun. Mutta tunnari sai sydämeni sulamaan, niin taitavasti se tänään sujui:)