Tänään vihdoin tuli Kennelliitosta virallistettu tieto Kipin kuvauksista. Aivan samoina tulivat takaisin minä lähtivätkin:)  A/A ja 0/0

Kotipiha reeneissä aiheena suunnat. Seuraamisessa paljon käännöksiä vasemmalle ja halusin takapään pyörähtävän tiukasti mukana käännöksessä. Myös täyskäännöksiä nopeutettuna. Molempia kaikilla nopeuksilla. Itsellä oli vähän hankaluuksia liukkaalla alustalla, mutta Kipi suoriutui hyvin.Sitten perus asentojen "sivalluksia". Pyörähdin vähän karkuun ja Kipi korjasi tiiviyttä. Tämä ei ihan sujunut ja sitten pääni meni niin pyörällä,että piti lopettaa.

Sitten noutoja sivulle heitettynä. Kipi hakeutuu edessä oikeaan paikkaan, mutta tekee sen vielä istumisen kautta. Eli hyppii istuallaan kunnes on oikeassa paikassa. Myös pitoa muisteltiin. Loppuun suorat noudot.

Pallolle peruutusta. Kipi on hauskasti tohkeissaan ja peruuttaa käskyllä kerran kaikkia tassuja. Vaikka pallo on takana maassa, ei Kipi yritäkkään kerralla pidempää matkaa. Sitten halusin koittaa samaa sivuttain. Nyt pallo veti liikaa. Otin pallon käteeni ja homma parani. "Mene-seis" näytettyyn suuntaan sai aikaan pienen siirtymisen. Alkaa olla siirtokäskyt käytössä (ainakin pieneltä matkalta)!

Kaukokäskyissä ollaan nyt keskitytty ylös-istu vaihtoon ja siinä istumisen oikeaan tekniikkaan.Kipillä kun tahtovat tassut käydä koko ajan. Kiinni pitämistä tassuista ei voi Kipin kanssa tehdä (systeemi millä Sissi on opetettu) se jumittaa maahan. Eiköhän se miljoonalla toistolla ala sujua.

Luoksetuloja seiso-pysäytystä vahvistaen. Tai piti pysäyttää pallon heitolla,mutta blondi koira ei nähnyt tennispalloa, kun ympärillä on lunta. Se oli pakko uskoa, niin monta toistoa tehtiin. Pysähdykset silti hyviä ja yhdessä haettiin palloa lumihangesta.