Torstaina Kipi ja Heri pääsivät pitkästä aikaa "pikku tyttö" lenkille. Niiden äänetön nuhjaaminen on pysynyt ennallaan Nauru Vuorotellen tytöt olivat takaa-ajajina tai ajettavina. Jossain vaiheessa Kipi otti itselleen kepin ja Heri luuli voivansa käydä ottamassa sen itselleen, niinkun Qiraltakin. Mutta Kipipä ei suostu luopumaan aarteestaan. Se kiristi otetta ja käänsi niskansa Herille. Herin ilme oli aivan hölmistynyt;" Mitä!!! Enks mä muka voikkaan ottaa sulta? Mikä on sun on mun mielestä myös mun." Herppa kävi sitten kantelemassa mammalleen toisen käytöksestä. Hauskoja tapauksia noi meidän blondit.

Koska olen odottanut Kipin juoksun alkavan päivänä minä hyvänsä,olen tarkistuksia tehnyt aamuisin. To aamuna löydös oli valkovuotoa ja päivemmällä runsasta vaaleaa vuotoa. Mittasin sitten kuumeen, koska rupesin jo epäilemään tulehdusta. Kuumetta ei, mutta silti tilasin ajan Veteriin perjantaiksi.

Pe aamulle ensin oma lääkäri. Siellä ei mitään mullistavaa löydöstä rgt-tuloksista,kortisonia olkaan ja vahvemmat kipulääkkeet. Selvitys ongelmasta jatkuu.... Pää ei kohta enää kestä! Päivällä sitten fys.terapia mistä suoraan elukkalääkäriin Kipsun kanssa. Ultrassa eilöytynyt kohtua. Ell:n kanssa naureskeltiin,ettei ole mitään mikä voisi tulehtua, kun ei ole koko vehjettä olemassakaan. Vakavasti: koiralla kohuta ei näy,jos siellä ei ole mitään. Eli hyvä löydös. Varmuuden vuoksi ell päätti ottaa pissa näytteen, kun koira kerran oli siinä valmiiksi pöydällä selällään. Sieltä sitten löytyi bakteereita. Aivan ihmeellisesti taudista poikkeavat oireet , ihmetteli ell. Sulfa kuuri 10 pv. Kysyin hoitajilta doping-varoaikaa tälle antibiootille. Kennelliitto ei kuulemma enää toimita lääkeaine kohtaisia listoja varoajoista,mutta yleis antibiooteissa varoaika on viikon. Muistelin ensimmäisissä listoissa sen olleen kuukauden, joten järkevämpään suuntaan ollaan menty. Sitten pikainen laskutoimitus ja "jes". Kerkiää juuri ennen kevään ensimmäisiä kisoja täyttyä varoaika. Tosin se juoksu on vielä tulematta !!

Keskustelin vielä ell:n kanssa Sissin tilanteesta. Eli voiko tämän hetkisten lääkkeiiden annostusta vielä nostaa, jos nätyyää tarpeelliselta. Hän oli sitä mieltä, että voisi olla paikallaan miettiä jotakin muuta lääkettä lisäksi. Fortekuria voi kuulemma lisätä,mutta kestääkö sydän sitä?  Palolahti spesialistina parempi vastaamaan näin ongelmalliseen vaivaan.  Nyt Sissi on ollut oireeton,mutta jos/kun niitä tulee otan yhteyttä Palolahteen.

Sitten nopea laittautuminen juhlakuntoon ja suuntana Musiikki Palatsi TA;n henkilöstöjuhlaan. Illan kruunasi "ELVIS" joka ei koskaan poistunut tästä rakennuksesta. Nuoremmille tiedoksi; kun Elviksen keikka oli päättynyt kuulutettiin  "Elvis have left the building!" Pään tuuletus oli paikallaan vaikka sillä sai aikaiseksi unettoman yön kipuineen.