Ensimmäistä kertaa Kipi etsimässä äijiä. Kaksi ensimmäistä maalimiestä lähtivät pakoina koiraa hetsaten n. 30 metriin.Niiden lötytmisessä ei mitään ongelmaa.

Kolmas oli siirtyvä pako.Siinä kävi kuten epäilinkin, blondi koira ampaisi sinne mistä äijä hävisi sen näkyvistä.Seisoo paikollaan ja katsoo minua,että mihin se hävis ja yritti sitten etsiä jälkiä pitkin. Pari uusinta läheystä ei tuota yhtään parempaa esitystä joten otettiin huhuilut mukaan. Taas Kipi lähti hienosti ääntä kohden, mutta mielikuva veti harhaan. Toinen huhuilu ja taas Kipi lähti samaan paikkaan joten kutsuin pois. Siirryin vähän lähemmän ja hetsasin ja huhuilin. Nyt Kipi kävi nostamassa jäljen ja löysi äijän

Neljäs maalimies oli "heilu" 30m,joka meni takaa kiertäen paikoilleen,että jäljestämistä ei tulisi. Kipi selvästi näki heiluvan äijä  ja lähti hienosti  etenemään, mutta 25 metrin jälkeen kaartoi voimakkaasti jäljelle ja etsi sitä pitkin. Eikä kuitenkaan heti löytänyt, mutta etsi innokkaasti koko ajan.

Etukäteen olin ajatellut, että ongelmaksi tulisi Kipin pysymättömyys maalimiehellä,koska sillä on niin voimakas tapa tulla aina minulle ilmottamaan nähtyään jonkun. Ahne otus pysyi kuitenkin herkku kipon vierellä helposti.Narupallo ja patukat eivät sytyttäneet yhtään.Toinen epäilyni osottautui oikeaksi eli jäljestäminen. Siinä on mietinnän paikka seuraavia hakureenejä suunnitellessa. Pitkästä aikaa oli hauska äijäillä ja Kipilläkin oli sika kivaa.