Oho, onneksi vielä elävä ruumisNauru

Perjantaina fysioterapeutin pöydällä oli välillä aikas tuskaa. Anni laittoi varovasti niskanikamia oikeille paikoilleen ja tokaisi "ihankuin täällä olisi joku irti". Siltä minusta on tuntunut jo pidemmän aikaa. TAYS:ta tuli vastaus lähetteen vastaan ottamisesta: pyrimme käsittelemään asianne maaliskuun aikana.

Lauantaina hengen ravinnoksi kävin katsomassa TTT näyttämöllä Herrasmies huijarit. Kyllä Arja Koriseva osaa heittäytyä hienosti,eikä sekoa käsikirjoituksesta vaikka välillä mokaakin. Näytelmän vauhdikkaimmassa osassa meinasi lentää pyllylleen,mutta ei antanut sen menoa haitata. Tätä heittäytymis kykyä voi soveltaa omaan harrastukseenkin. Kehässäkin voi joskus mokata, muttei siihen saa jäädä kiinni vaan eteenpäin!  Ja koulutuksia vetäessäni olen myös "näyttämöllä",silloin monesti tarvitaan itsensä likoon laittamis kykyä. Onneksi osaan nauraa itsellenikin Silmänisku


Sunnuntaina annoin kelin muodostua esteeksi reeneihin lähdölle. Aikas harvinaista! Vesisade muutti parkkipaikat niin liukkaiksi, etten lähtenyt koittamaan minkä jalan Kipi katkaisisi. Kipi kyllä oli toista mieltä tekemättömyydestä. Se selvästi kävi katsomassa kalenteria ja mutkutti sitten minulle,että reeniä,reeniä.

Maanantai aamulenkillä tehtiin pikareenit Kipin kanssa. Seuraamista missä paljon käännöksiä ja perusasentoja. Osa huonosti,mutta alustakin oli huono; möykkyinen polku. Luoksetuloja koko liikkeenä muutaman kerran ja yksi läpijuoksu. Kaukokäskyjä pitkältä matkalta. Siinä eteni. Sitten muistutukseksi läheltä, paremmin. Taas kaukaa; nätisti.  Heitettyjä nameja palkkana. Sissille ei reeniä vaan turkin perusteellinen harjaaminen.

Tiistaina Päivi kävi hieromassa koirat. Sissillä lapojen takuset jumissa  (miksi ei ravistele). Päivi keskittyi niihin ja lähinnä "shiatsuna" eli lämmitys ja painelu, välttäen voimakasta mekaanista liikettä. Sydänvaivan vuoksi ei hieronut koko selkää. Silti Sissi reakoi hiukan; alkoi yskiä. Kipille hieronta oli lähinnä tutustumista tapahtumaan. Se ei täysin rentoutunut Päivin syliin,mutta pysyi siinä jos minä istuin paikoillani lähellä. Hyvin kehittynyt lihaksisto kuulemma neiti-koiralla.

Tiistai aamulenkillä meikäläiseltä kärähti käämit täysin. Sama nainen, nyt jo kolmannen koiran kanssa( eläinsuojelun sijoituskoti-ihminen) tuli vastaan koira irrallaan Eikä aikomustakaan kutsua koiraa pois vaan antaa valtoimenaan tulla tykö. Ja minä pitelen kahta vierelläni, jotka tietysti provosoituvat tilanteesta. Ja minä karjun niitä olemaan kunnolla mistä koirat provosoituvat vieläkin enemmän !!&¤"!¤RU¤#GHE#Q"VI Tällä kerralla vaan en pystynyt olemaan kommentoimatta naisen kätyöstä. Aika isoilla kirjaimilla ilmoitin,että minun koirilleni on epäreilua joutua tilanteeseen missä vieras koira tulee lähelle ja niiden on kuunneltava minua. "Eiks ne voi tulla haistaan?", oli kommentti. Edelleen vihaisena selitin asian juurtajaksaen,että koirien omistajien on tehtävä ensin päätös voivatko koirat tutustua. Eihän ventovieraan otuksen käytöksestä voi ikinä tietää ja tässä tapauksessa ne ovat huostaanotettuja eli tämä nainenkaan EI VOI tuntea niitä hyvin. Kun tilanne rauhottui päästin koirat tutustumaan tähän rw-spk-mix urokseen. Nuoresta iästään huolimatta se tajusi Kipin sulotuoksut ja yritti aloittaa kosiot, mutta sai aika kipakan vastauksen moiseen ehdotteluun. No,poika parka erehtyi sitten tarkistamaan Sissin saloja ja sai vieläkin nopeamman lähdön hännän alta.

Sunnuntaita lukuunottamatta nyt on ollut aivan ihanat ulkoilu kelit. Päivä on pidentynyt ja aurinkokin näyttäytyy ihan mukavasti. Ulkoilu onkin ollut pääasiallista tekemistä nyt jo pidempään,kun kaikki muu on "kiellettyä".