Leinolan kentällä EVL valmistautumista sunnuntain kokeeseen. Itsellä tänään todella huono *lue kivulias* päivä. Eli suunniteltu kokeenomainen reeni lyhennettiin.

Harjoiteltiin ryhmä paikalla makuun/istumisen jättöjä ja loppuja. Kipi keskittyi hyvin eikä kuunnellut muiden käskytyksiä eikä edes vilkuillut liikkeenohjaajaa tämäm kävellessä rivissä käskyttäen.

Seuraamisessa muut osiot hyvin, mutta yritti komentaa pikkuaskelissa.

Kehään  rakennettiin tarkoituksella sama "ansa" mikä oli lauantain kokeessa. Otin ensin suoran luoksetulon ja heti perään ruutuun lähetyksen. Ja Kipi yritti tehdä juuri samoi kun kokeessakin. Puoliväliin matkalla luoksetulon jättöpaikalle karjaisin "seiso" ja se toimi. Siitä uusi ruutuun käsky ja sekin toimi. Kävelin ruutuun palkkaamaan. Sitten ruutua seisomaan jättäen koko liikkeenä. Kipi ei osannut lähteä kutsusta sivulle, koska olin ohi kävellessäni vahvistanut paikalla pysymistä. Voi mun blondia!

Idioottiringissä palkkasin istumisia muutaman kerran. Muutkin osat kunnossa.

Ohjatussa noudossa oikea puoli kisamaisesti. Hieno. Sitten lähetin hakemaan vasemman. Nostoon asti hyvin. Kääntyessään paluuseen Kipi näki keskimmäisen kapulan, pudotti vasemman suustaan , otti askeleen keskellepäin, kääntyi takaisin ja toi vasemman. Käsittämätön fokuksen hajoaminen.

Tunnarissa ensimmäisellä kerralla Kipi sähläsi, otti kapulan, mutta tajusi sen olevan väärän ja vaihtoi oikeaan.Koska en palkannut tästä, Kipi valitti kohtelustaan uskomattoman epätoivoisella urinalla. Uusinta superisti.

Täytynee ottaa vielä kerran reenit ennen koetta. Toivottavasti oma olo antaa siihen mahdollisuudenPäättämätön