Hakuilu meni vähän haahuiluksi, koska metsässä ei tuullut yhtään. Koska Kipi jäljesti viimeksi, se pääsi ensimmäisenä "puhtaaseen" metsään. Ei edes tallattu. Olin ajatellut tehdä hajuhaulla, mutta tehtiin vähän sovellettuna. Koska en halunnut käydä haetuttamassa hajua viidestä metristä ja sitten palata keskilinjalle ja lähettäämään jäljelle.

Ensimmäinen äijä oli mennyt etukulmaan takakautta  30metriin. Hetsasin Kipiä keskilinjalla "missä äijä on" ja lähetin menemään. Kipi ei oikein tajunnut juttua, koska sillä oli lina. Autoin sitä menemään ja juoksin mukana. Melko mukavasti  Kipi etenikin, mutta sillä  ei ollut nenä auki. Äijä löytyi ja oli tarkoitus palkata leikillä. Kipi ei leikkinyt maalimiehen kanssa vaan odotti ruokaa. Yllytettiin hetki kuitenkin heittelemällä motskaria toisillemme.

Toinen maailmies oli haamu myös n.30m. Haamu näyttäytyi kolmesti ja lähetin Kipin. Nyt juoksi suoraan äijälle.Koska Kipi ei leikkinyt ensimmäisen kanssa, juoksin perässä ja annoin molarille namit millä sai palkattua Kipin.

Kolmas taas liina lähetys 40 metriin. Hajun etsiminen tuulettomassa kelissä ei onnistunut, kuin vasta viidestä metristä (mikä oli ollut  odotus). Jäljen Kipi kyllä olisi löytänyt. Sinne päin Kipi yritti moneen kertaan. Äijä palkkasi herkulla.

Neljäs taas haamu joka heilui 40m. kolmesti. Tämän Kipi hoiti hienosti ja sai herkkua äijältä.

Tämä selvitti ajatukset miten seuraavissa reeneissä tehdään. Eli haamut  jotka palkkaavat ruualla ja puhdas tallaamaton metsä. Hyvällä vastatuulella voi sitten kokeilla hajuhaulla. Ei täydellistä, mutta opettavaista tälläkertaa.