Leinolan kentällä ei ole aurattu sitten hiihtoloman, mutta ei se tokoilua estä. Kipillä tänään ohjelmassa leikkipalkka liikkeistä.

Ensin seuraamista ja tarkoituksena saada Kipi marmattamaan, että pääsee huomauttamaan ja sitten palkkaamaan oikeasta toiminnasta. Kerrankin suunnitelma toteutui. Juoksussa Kipi kuumeni niin paljon, että alkoi komentamaan ihan kunnolla. Minä ojensin sitä aika voimakkaasti. Jatko sujui hienosti ja siitä narupallo leikkiä.

Idarissa seisominen mallikkaasti. Istuminen kääntyi tosi paljon sisäänpäin minkä korjasin uudella kierroksella. Maahanmeno nopea, mutta asento jotenkin mutkalla, otin uudelleen seuraavalla sivulla. Se hyvä ja rengaslelulla leikkiä.

Luoksetulossa annoin ensimmäisen käskyn ihan hatusta. En ymmärrä mistä se sana tuli, ei kuulu käskyvalikoimiin moista. Kipi nousi epävarmasti seisomaan ja katsoi mua ihan kysymysmerkkinä. Annoin oikean käskyn ja homma luisti, hieno seisominen. Maahan käskyn hiukan myöhästyin, muuten hyvä. Narupallo leikkiä.

Ruutu (luoksetulon jätön vieressä) hyvin maahan menoon asti. Ainoastaan sivusta sisään kauneusvirhe. Makuulla ollessaan Kipi yritti varmistaa missä se nami kippo on ja nosti kyynärät ylös ja nenä kävi koko ajan. Muistutin tiukasti maassa oloa ja tehtiin liike loppuun. Renkaslelulla leikkiä.

Ohjattunouto hienosti. Pallo palkkaa.

Kovamuovisella tasamaa nouto hienosti. Kapula palkkaa.

Tunnari super hyvä. Vauhdilla keskelle kapuloita ja sitten nenä töihin.Pallolla riehumista.

Kaukot rauhallisesti vaihtaen eli ei tassut trampanneet. Siirtyi taaksepäin n.10cm. Rengaslelu leikkiä.

Ruutu uusinta. Toisesta suuntaa kuin ensimmäinen. Kpi aikoi oikaista suoraan ruutuun. Pysäytin ja palasi heti. Merkki hyvin ja siitä suoraviivaisesti ruutuun piilotetulle namikipolle.

Yritin vielä leikkiä rengaslelulla, mutta Kipi tuijotti kippoa vaikka se oli tyhjä. Leikki lopulta hetken vaikka se olikin tehottoman tuntuista. Joka tapauksessa hyvänmielen reenit ja onnistuneet muutenkin.