Jälki n.300m, jana 15m, viisi käännöstä oikealle ja yksi vasemmalle. Laskinkohan ihan oikein? On noi oikea vasen vähän variksenpoikia meikäläisen päässäNolostunut Jälki vanheni reilun tunnin. Olin päättänyt palkata herkku-purkilla 1,5 ja 6 kepit muut namilla.

Janan alussa Kipi keskittyi hyvin ja otti ilmasta vainua. Lähtikin hienosti, mutta pyörähti sitten puun ympäri ennen puoliväliä ja jumittui siihen.En halunnut lähteä janalle liian aikaisin, koska oman reenin teema oli liinan hallinta.Pyysin takaisin ja selvitin liinan ja rauhoitin koiran. Uusi lähtö ja nyt hyvä eteneminen jäljelle asti.Takajälki mistä nyt sain käännettyä oikeaaan suuntaan. Keskityin liinan pitämiseen suht kireällä estämättä kuitenkaan koiran etenemistä. Ja sitten oltiinkin jo ykkös kepillä! Jes,millä motivaatiolla Kipi sen nosti ja jopa leikki sillä hetken minun kanssani. Sitten herkkua purkista.

Samalla suoralla vielä toinen keppi, mikä nousi myös hyvin. Hiukan Kipi vilkuili taskua etteikö purkkia tulekkaan?! Kulma hyvin, seuraava pusikkoinen suora hienosti. Tässä en juuri pystynyt muuta liinan kanssa tekemään,kun pitämään sen irti pusikoista. Kulma hiukan yli ja kiertäen. Tästä johtuen seuraavalle kepille Kipi tuli kolmisen metriä jäljen sivusta. Hienosti haistettu! Taas taskun vilkuilua, mutta ei silti mitään epäröintiä jatkaa hommia. Kolmannessa kulmassa tuli hukka. Kipi ajoi siitä yli aika pitkälle ja yritin olla auttamatta, mutta en ole ihan varma. Jos näin käy kokeessa, mites sitten? Olisi pitänyt palata kepin löytö paikkaan ja yrittää uudelleen!

Noh, nyt kuitenkin jatkettiin tästä. Pieni suora ja taas kulma. Eli samanlainen "kuokku" mikä hukkui ensimmäisellä jäljellä.Sitten mentiin pitkää suoraa ja jossain vaiheessa jo luulin,että Kipi on ajautunut liikaa oikealle, mutta kepin nosto osoitti luulon vääräksi.Taskusta namia ja koira oli jo vähän turhautuneen oloinen, kun palkka on surkeaa. Jatkoi kuitenkin hienosti. Hyvä kulma ja seuraava pitkä suora minkä keski vaiheilta nousi vitos keppi. Nyt purkki herkku tuli oikeaan paikkaan! Vielä yksi kulma minkä Kipi tarkisti molemmista suunnista ennenkuin jatkoi. Pikku pätkä ja sitten kutonen oli kädessäni. Herkkua ja kehuja. Sitä yhtä hukkaa lukuun ottamatta loistava suoritus! Minun olisi pitänyt itse osata toimia eritavalla,ehkä. En ole aivan sata varma autoinko vai en. Täytyy saada joskus peesari mukaan vahtimaan minua!

Tosi hyvä fiilis Nauru noin taitavasta koirasta Cool