Lauantaina oli BH- oppilaina Kipin sisko ja sen veli eli Hedi ja Nemo. Omat koirat saivat siin täydellisen vapaapäivän.

Sunnuntai olikin sitten Kipillä täysi työpäivä.  Aamupäivä vierähti koulun kentällä Sarin, Lilin ja Keijon kanssa. Kipin kanssa otettiin ensin idiootti rinkiä. Nyt aiheena itseluottamuksen nosto. Lyhyellä hihnalla (n. 15cm) vedin sitä mukaani ja sivulle käskyn jälkeen. Hienosti Kipi pisti vastaan ja tassut pysyivät täysin paikoillaan. Sari käskytti tiheään ja minä tein mitä sattui. Seurautin ilman pysähdyksiä, pysäytin juuri ennen käännös merkkiä ja käännyin ulkokautta tai piilouduin Sarin selän taakse. Kipi oli tarkkana ja kaikki asennot olivat suoria. Jiiihaaaa!!

Luoksetulossa halusin palkata seiso pysähdyksistä,koska viimeaikoina on tehty kokonaisena liikkeenä. Itse en pysty palloa yläkautta heittämään, joten Sari heitti palloa Kipille sivusta. Blondilla kesti hetken tajuta mikä tämä juttu taas on. Varmaankin neljännellä heitolla se lähti pallon perään varmistettuaan ensin minulta saako tosiaan lähteä.

Toisella osiolla tehtiin ruutua. Ensimmäinen kerta oli ihan täydellinen muuten, mutta Kipi pysähtyi aika reunaan. Vauhti oli hurja, joten olin tyytyväinen että sain sen ylipäätään jäämään ruutuun. Kun kävelin kohti koiraa se siirsi toisen etutassun ulos ruudusta. Otettiin muutana toisto niin, etten pysäyttänyt käskyllä. Kipi pusähtyi ruudun sivulle. Yritin siirtokäskyillä saada sen oikeaan paikkaan. Siirtyi kyllä, mutta en tiedä jäikö enää "pisteitä" jäljelle. Sitten tehtiin muutama suoraan ruutuun lähetyksiä.

Hiukan kaukokäskyjä jotka hienot. Sitten tehtiin juoksun tarkistus, alo-luoksepäästävyys ja pk ilmottautuminen. Muuten rauhalliset, mutta luoksepäästävyydessä piti "tuomaria" nousta tervehtimään.

Pikaisesti kotona huilaamassa ja repun sisältö vaihtamassa. Niihaman kentälle TAVES reeneihin.     Kipi suoritti pk kaavion mukaisen seuraamisen henkilö ryhmineen, jäävät liikkeet ja luoksetulon. Sitten pääasiaan eli hyppyihin. A-este nouto oli ensimmäisellä kerralla hurjan näköinen ryntääminen esteen päälle ja huipuksi minä heitin kapulan niin kauas ettei Kip ilöytänyt sitä. Uusinnat paljon rauhallisempia ja Kipi muisti käyttää puolia apuna kiipeämisessä.

Estenouto teetti sitten enemmän töitä. Ensimmäisellä hypyllä Kipi ponnisti esteestä ja kaatoi sen. Sehän ei Kipi hirvittänyt,koska se on tottunut meidän omaan esteeseen joka romahtaa heti ponnistuksesta. Meno hypyt Kipi teki joka kerran, mutta palautukset se olisi kiertänyt. Otin sen hihnaan ja pehmopatukan kanssa leikittiin hyppyjä mennen tullen. Sittn sujui jo kapulan palautuskin.  Saija huomio Kipin hyppy tekniikassa puutteen. Se ei ojenna takajalkojaan taakse vaan koukistaa ne alleen. Silloi ponnistus esteestä tulee helposti tehtyä. Täytyy ottaa ohjelmaan hyppy reenit matalammalla esteellä.Jospa se oikea tekniikka sieltä löytyisi.

Sitten vielä haku reenit päivän päätteeksi. Kipin maalimiehet olivat etu kulmissa 50 metrissä ja kaatuneen puunjuurakon suojassa puolivälin jälkeen. Hei-huutajia.Kipi lähti tavanomaisen vauhdikkaasti.Ensimmäinen äijä löytyi hienosti, mutta Kipi palasi nopeasti minun tyköni. Toista äijää Kipi ei mukamas löytänyt. Autoin sitä siirtymällä lähemmäs. Kun oltiin jo 20metrin päässä kyykkivästä äijästä Kipi kävi parin  metrin päässä katsomassa. Ei mennyt tykö vaan selvästi väisti äijää. Kutsumalla se sitten meni syömään herkut. Kolmatta Kipi ei löytänyt ollenkaan ilman minua. Menimme sitten yhdessä äijälle asti ja sitten Kipi herkutteli. Tehtiin vielä kutsuva-äijä 30m. Se meni hyvin.

Selvästi Kipillä ei ollut motivaatiota löytää äijiä. Väsynyt se ei ollut, koska lähdöt olivat hyvät joka kerran vaikka niitä tulikin monta. Täytynee miettiä jatkoa. Onko mieltä jatkaa hakua, kun pääsen mukaan niin harvoin.Tähtäimessä tänä kesänä kuitenkin jälki koe ja tokoilu on ihan ykkönen.