Kevään ensimmäinen esineruutu. Tallattiin Lilin kanssa 30x40 metrin alue melko ryteikköiseen metsään. Kipille esineet valmiina: ensimmäisessä takakulmassa fleeskäsine, keskellä n.10m pieni kangaspussukka ja toisessa reunassa 20m sukkasolmu.

Aloitettiin kisamaisesti menemällä ilmottautumiseen vapaana. Hienosti pysyi Kipi hallinnassa ja minä osasin ilmottautumisen litanian. Sitten asiaan. Lili kellotti

Kipi lähti hyvällä !!! innolla ja juoksi takalinjalla ja vähän ylikin.Kävi välillä ottamassa uuden lähetyksen. "Haravoitiin" koko alue varmaankin 6-8 lähetyksellä nostamatta mitään. Näytti kyllä siltä, että Kipi merkkasi esineet, muttei nostanut niitä. Epätoivo alkoi jo nousta. Lähetin taas ja Kipin käänytessä paluuseen käskin "etsi". Ja nyt se lamppu syttyi blondin päässä. Ajassa 4:20 ensimmäinen esine oli kädessäni (keskeltä). Lähetin uudelleen ja toisetkin esineet löytyivät pisto/esine.

Ihan hyvä muistutus, että kannattaa kertoa koiralle mitä se pitää tehdä Nolostunut Positiivista oli Kipin into ja jaksaminen. Ei hyydy ei!