Jälki n.200m pitkä suora, 9 keppiä ja pari namipätkää.Vanheni puoli tuntia. Ajatuksena katsoa palkkautuuko Kipi jäljellä olevista nameista, riittääkö koiralla usko nostaa pienellä välillä olevia keppejä, pysyykö motivaatio yllä ilman nami purkkia eli taskusta tarjotulla herkulla ja pystyykö ohjaaja tekemään painetta liinalla.

Jana 30 metriä. Kipi keskittyi hyvin janan alussa.Lähetyksestä eteni hyvällä vauhdilla, mutta ei osoitettuun suuntaan vaan ikäänkuin 15m jäljelle oikaisten. Pyysin takaisin. Näytin suunnan uudelleen ja lähetin. Nyt eteni järkevällä vauhdilla, puolivälissä alkoi kaartaa taas jäljelle päin. Komensin "eteen" ja yllätys yllätys Kipi korjasi suunnan. Suoraan jäljelle lähtö ja sai kohta palkan jäljeltä. Ei varmaankaan kaikkia nameja syönyt, mutta muutaman etsi. Sitten tultiin kepeille,kolme kymmenen metrin välein,kaikki nousivat epäröimättä. Jonkin matkaa tyhjää jälkeä, sitten pieni pätkä nameilla. Ei taaskaan kaikkia nameja imuroinut. Seuraavassa ryhmässä keppejä oli kaksi ja ne nousivat. Vielä välissä namillisia askeleita. Lopussa keppeja oli neljän sarja. Kaikki tulivat käteeni.

Hauskasti kepin nostettuaan Kipi kääntyy jäljelle päin ja odottaa lupaa lähteä. Voin rauhassa selvittää liinan ja sulkea herkkupurkin,kun ei ryntäillä matkaan. Tänään osasin pitää liinan kireänä, eikä Kipi häiriintynyt vaikka kuljin melko lähellä. Hyvin riitti motivaatioksi taskusta tuleva herkku ja koira uskoi keppejä voivan olla paljon. Jäljellä olevat namit rauhoittivat etenemistä.

Sitten saatiin Lili ja Heri kavereiksi esineruutuun.Tallattiin 30x40 metrin alue. Kipillä valmiina kolme esinettä. Oikeassa reunassa puolivälissä mini-pehmofrisbee, keskellä takana hansikas ja vasemassa reunassa keskellä sukkasolmu. Lili kellotti ajan.

Aloitin oikeasta reunasta.Nyt muistin kertoa Kipille mitä ollaan menossa tekemään ja työskentely oli sen mukaista. Ensimmäinen pisto ja esine kädessäni 15 sek. Toinen pisto ja toinen esine. Kolmas pisto missä hiukan Kipi pyöri, mutta kolmas esine kädessäni kokonaisajassa 2:40.

Aivan supertyytyväinen Skäbädin toimintaan NauruPusu

Kotimatkan tyttelit saivat riehua keskenään. Heri sai hengähdystauon, kun maastoutui vettä täynnä olevaan ojaan. Kipi katseli hölmistyneenä reunalla, että miten toi voi kastella itsensä ?!?!