Aamulenkiltä palatessamma vastaan tuli päiväkotiryhmä. Kipillehän "kääpiö"-ihmiset on aivan vastustamattomia. Häntä alkaa heilua jo kaukana lapsista ja lähellä veto on mahtavaa. Ilmeisesti lasten kirkkaat äänet ja äkkinäiset liikkeet kiinnostavat pikku koiraa. No, lapset menivät ohi, mutta yksi tädeistä pysähtyi juttelemaan: "Meidän sukulaisella on tällänen samanlainen koira!". Kipi oli heti jaloissa kerjäämässä rapsutuksia ja kiehnäsi oikein urakalla. Sissi tapansa mukaan ensin katsoi ja sitten vasta lähestyi vierasta. "Ai,toi toinen onkin arka.". Ja juttu jatkui: "Meidän mökkitien varressa on näiden tämmösten kasvattaja. Ja voitko kuvitella, että joku haluaa kasvattaa noista vihasia. Siellä ne on hirviaidan takana ja vihasiahan niistä tulee. Tavallisestihan nää on sellasia lullukoita." Meikäläinen seisoo ihan sanattomana suu aukiYllättynyt. En kylläkään ole varma tunnistiko täti edes rotua. Just joo! Hirviaidat pois niin vihaset  koirat häviää !!! Ilman aitojahan belgeistä tulee lullukoita !!!

Kentällä sitten päästiin asiaan. Kipillä ohjelmassa perusasennon palkkaus ja tunnari. Ensin tehtiin (niinkuin aina, mutta on jäänyt kirjaamatta) paikallaolot. Istuminen ok. Paikalla makuun alku hyvä. Kipi ei katsonut liikkuria vaan piti kontaktin. Ensimmäisellä kerralla hieno maahan tippuminen. Enkä minä pöllö tajunnut palkata. Kenny nousi istumaan heti jätössä joten uusittiin jättö. Nyt Kipin maahan meno tietty hitaampi joten otin uusiksi. Nyt nopea ja palkkaakin tuli. Loppu hyvin.

Sitten seuraamista missä paljon perusasentoja. Hyvistä palkkaa. Yksi jäi palkkaamatta, peruutuksessa aavistuksen vino ja hidas.Keijo käskytti ja kommentoi.

Silläaikaa Lili teki kolme erilaista tunnari muidostelmaa valmiiksi. Olin pyytänyt hajustamaan kapulat hyvin. Itse pidin kapuloita tosi vähän aikaa. Joka kerran Kipin tullessa kapuloille karjaisin "per****le" ja joka kerran Kipi käytti hienosti nenäänsä ja etsi oikean. Ensimmäisellä kerralla luovutus hiukan epävarma, jäi väljäksi ja suu kävi istuessa. Toisessa Kipi seisoi oikean kapulan päällä, mutta ei turhautunut vaan jaksoi etsiä eli siirtyä ja löytää oikean. Kolmas oli jo mallikas!!!! jeeeeee

Toisessa osassa Kipille Keijo teki kaksi tunnari kuviota. Nyt ei puhunut mitään ja molemmat hyvin. Pientä kapulan pyörittelyä, mutta siihen puututaan sitten toisella kertaa.

Cool kyllä Kipi osaa kentälläkin Nauru