Sunnuntai iltana "palauttavat" reenit aloitettiin suklaan syönnillä. Mikä aloitus Nauru Keijo tarjosi Kimin TVA-tittelin kunniaksi. Ja mikäpä oli tarjotessa tulihan Kimistä Suomen ensimmäinen amerikancockerspnieli joka on tuon tittelin itselleen saavuttanut. Hyvä meidän ryhmän pojat !!

Itse asiassa tehtiin paikalla olot,eikä huomautettavaa Kipille ollut. Sitten otettiin tasamaa noutoja ja niiissä varmistin polven koukistuksella, että Kipi jää sen verran kauemmaksi että sen tassut pysyvät kentän pinnassa.Muistutin pitämistä.Ohjattu-nouto liikkeen omaisesti, lopussa polven koukistus varmistus.Näin haetutin molempien puolien kapulat. Sitten luoksetulo maahan pysäytyksellä ja siitä palkka. Sitten jatkettiin maasta loppuun ja taas polvella varmistus: pidä väliä.Näissä lelupalkkaa.

Ruutuun lähetyksessä Kipi ei tajunnut merkkiä, mikä oli tavallista pienempi ja matalampi. Pyysin takaisin ja käskin keskittyä. Nyt löytyi merkki,mutta ruutuun lähetyksellä Kipi lähti kentän toista reunaa kohti missä oli idioottirinki. Pysäytin seisomaan ja näytin ruutuun. Kipi lähtikin sinne ja sulki samalla korvansa. Ruudussa seiso-käsky kaikui siis kuuroille korville ja tytteli jouksenteli merkiltä toselle hakemassa palkkaa. Minultä kärähti käämi totaalisesti ja juoksin Kipin kiinni ja pannasta kiinni pitäen vein sen ruutuun haluttuun paikkaan  seisomaan. Otettiin sitten uudelleen ja nyt kuuluivat käskyt hyvin. Kävelystä menin ruutuun palkkaamaan namilla. Jätin lelun ruutuun ja lähetin taas. Kipi juoksi lelun taakse mallikkaasti seisomaan.  Jee hyvä ja sitten leikittiin.

Loppuun tehtiin tunnari,mikä oli ihan ok.

Maanantaina Lilin ja Herin kanssa esineitä etsimässä. Nyt olimme uudessa paikassa. Metsä ei niin ryteikköinen kuin edellinen paikka, mutta siinä oli kivasti maaston muutoksia. Yallattiin 40X30 alue. Kipille kolme esinettä. Vasemmalla edessä n. 10m  ison kiven takana esine (en muista mikä se oli), keskellä takana suuren sammaliotuneen kiven päällä Herin valmiiksi kuolaama pieni tumppu ja oikeassa takakulmassa syvän montun pohjalla kumirengas.Oliskoollut lelutraktorin rengas.

Intoa puhkuen ilmottauduimme ja sitten hommiin. Kerroin Kipille mitä ollaan tekemässä ja sitten lähetys. Aloitettiin vasemmasta reunasta. Kipi juoksi suoraa kauas. Kaarsi sieltä takaisin päin ja toi matkalta keskimmäisen esineen. Siirryin keskelle päin;lähetys. Taas Kipi irtosi kausa ja toi takakulma esineen. Lähetin siitä viistosti takaisin aloitus kulmaan päin.Kipi lähti ulos alueelta mistä muistutin (tosin sinnehän olin sen lähettänytkin!) palatessaan toi esineen. Kaikki taskussani ajassa 2:40. Olipahan iloinen juoksulenkki. Silmänisku

Käytiin pienellä lenkillä missä tyttelit kirmasivat hetken yhdessä.