Sissi kävi Veterissä terveystaskastuksessa. Viime viikolla puhuin T. Palolahden kanssa puhelimessa Sissin sydänvaivoista, mutta hän jäi lomalle joten ultraan ei nyt päästy. Lääkitystä lisättiin nesteenpoistoon tarkotetulla Spiresiksellä.

Tänään H-L Terhonen tarkisti suun, hampaat ja nielun. Missään ei näkynyt mitään mikä aiheuttaisi puremis vaivoja. Minusta on näyttänyt ettei Sissi pure takahampaillaan samoin kuin ennen Ja jokin aikaa sitten nielusta tuli verta. Ell epäili kepin tekemää reikää nielussa, mutta nyt jo parantunut.

Takajalan ontuminen meni vanhuuden piikkiin. Siihen pistossarja jonka annan kotona viikon välein: Cartrophen.

Sitten keskusteltiin sydänvaivaisen elämästä. Voinko tehdä pitkiä lenkkejä jos Sissi niissä uupuu? Kyllähän ne sydäntä verottavat, mutta onko elämän pitkittämisellä muutamalla kuukaudella merkitystä, kunhan Sissi päättää vauhdin tai lepotauot jos uupumista tulee.Voinko antaa sen juosta silloin kun se itse haluaa? Eikö ihanne olisi jos se kuolisi juostessaan onnellisena! Juuri näin! Miten helteellä helpottaa Sissin oloa? Karvat mahan alta pois, uimista ja lenkit aikaisin aamulla/myöhään illalla. Aina taskussa muutama Spiresis jos keuhkopöhö yllättää ja alkaa tukehtua. Tätä pitää välttää.

Vielä tyhjenettiin anaalit, normaali löydös.Yäk...Sydänvaivoja lukuunottamatta Sissi siis näytti olevan hyvässä kunnossa. Sitä vaan ilmeisesti pitää vanhusta silmällä kokoajan ja suurennuslasin kanssaYllättynyt