Keskiviikko illaksi sovitut reenit Linnaimaan koululla, mikähän siinä on, että Linnainmaalla aina sataa. Ensin ryhmä paikalla makuu. Kipiltä ok, mutta jätin ihan vinoon !!??

Ensimmäisessä sessiossa seuraamista varmistettuna ettei edistä (koska herkkuja taskussa, oli koulutuskaulain käytössä). Hiukan liian tiivistä, mutta minä tykkään Silmänisku Joku perusasento jäi vinoon ja Kipin kommentointi halukkuus sai minulta moitteita. Sitten idarin asennot suorapalkalla.Seisomisessa vielä vahvistin koiran itseluottamusta vetämällä hiukan hihnalla. Hienosti Kipi laittaa vastaan. Luoksetulo liikkeenä.Seisominen super hieno, siitä kutsu jäi ensin kuulematta (olisiko lippis ja huppu päässä haitannut) mutta kuitenkin hyvä loppu. Ruutuun menoa sitten sählättiin oikein kunnolla. Käytössä idarin merkit. Kipi lukkiintui väärään merkkiin, enkä saanut sitä siitä irti sellaisilla keinoilla mitä voisi kokeessa käyttää (pienellä polven heilautuksella tai katseella suuntaamalla). Ohjasin sitten kädellä sen pään oikeaan suuntaan ja lähetin. Kipi olisi mennyt suoraan ruutuun. Uusinnasta oikein, mutta minä hosuin ja huusin maahan etureunasta ulos. Otettiin vielä uusiksi ja nyt maltoin mieleni, siitä seurauksena upea ruutu! Tehtiin läheltä muutama oikean paikan vahvistus.

Toisessa osassa ohjattunouto. Taas käytössä idarin merkit ja "arvottiin" haettavaksi oikea.  Nyt hyvin merkille ja noutokäskyllä Kipi lähti viereiselle merkille.Vauhtiaan hidastamatta kaartoi noutamaan pyydetyn kapulan. Jee mikä korjaus!! Ja mikä loppu, ei kapulan pyöritystä eikä tassut varpailla. Metalli tasamaa noutona hyvin ja taas tassut pysyivät kentän pinnassa. Tunnarissa näkyi sitten herkulla palkkauksen vaikutus. Ryntäsi kapuloille ja nappasi suuhunsa ensimmäisen, pudotti, nappasi ja pudotti viereisen ja vasta sitten muisti haistella. Toi kyllä oikean. En kommentoinut muuten, mutta lähdin kävelemään poispäin. Kipi toi kiltisti kapulan minulle. Otin sen vastaan täysin ääneti. Tehtiin uusiksi ja nyt karjaisin per****e juuri kun Kipi tuli kapuloille. Käytti hyvin nenää ja palautti kauniisti. Herkkuja peliin !!

Kolmannella kerralla tein luoksetulon pysäytyksiä pallopalkalla. Sitten luoksetulon loppuja varmistaen suoran etee istumisen ja tassujen pysymisen kentällä.  Vinoon heitetyn kapulan palautuksia. Tässä on selvästi edistytty. Kapula ei pyöri suussa ja tänään tassut nätisti kentällä. Lopuksi kaukoja. Ensin maahan menoissa ihme hyppy minua kohti varmaankin seurausta kotona leikitystä namin heitto -asennon vaihto jutusta. Muistuttamisella alkoi juttu sujua.

Eli taas tuli vahvistusta sille, ettei Kipin kanssa kannata tehdä mitään tarkkaa silloin kun on herkut mukana kuvioissa Silmänisku Todella tyytyväinen olen noutojen parantumiseen Nauru Hyvä reeni parempi mieli.