Leinolan koululla Lilin, Sarin ja ensikertalainen Kaarinan kanssa. Kipillä ohjelmassa persiin pysyminen paikallaan ja liikkeen ohjaajaan reakoimattomuus.Ryhmänä paikallaolot. Kipiltä ok.

Aloitettiin luoksetuloilla. Siinä piti käydä puhuttelemassa Kipiä perän heiluttelusta pariin kertaan ennenkuin päästiin itse asiaan. Hyvät pysähdykset eikä reakointia liikkuriin. Uusinnassa taas puhuteltiin alun hytkymisestä. Annoin sitten paikalla olo käskyn maahan menon jälkeen. Näin pysyi hievahtamatta. Tästä läpijuoksu. Nyt pitää miettiä otanko jättöön käskyn jos se kerran rauhoittaa, mutta toisaalta en haluaisi paikallaolon käskystä kutsua pois. Mietintään

Sitten ruutu koko liikkeenä. Palkkasin namilla kävelystä kohti ja kutsuin seuraamaan vasta kahden käskyn jälkeen. Olin siinä vaiheessa kävellyt lähtö paikasta yli. Hienosti Kipi malttoi mielensä.

Ohjattunouto samalta merkiltä ja ruudun puoleinen kapula. Merkille hyvin, lähti kohti ruutua, mutta korjasi noutoon. Loistavasti. Luovutuksessa pientä kapulan pyöritystä.

Tunnarissa häiriö hajut voimakkaammat kun oma. Oma kapula sileäksi hiottu ja lakattu. Hyvin Kipi käytti nenäänsä ja toi oikean. Pientä kapulan heilumista luovutuksessa, koska suu oli niin löysä.

Kaukokäskyissä tassut melko rauhallisesti. Siirtyi sivuttain 10cm. Hinkattiin läheltä ja Kipin piti kommentoida palkan puutetta.

Kun muut olivat lähteneet tein vielä seuraamista. Todella pitkää. Kaikilla nopeuksilla ja paljon käännöksiä ja pikku askelia. Alussa  Kipi yritti kommentoida, mutta tiukensin käskyä. Huomasin, että jos askelsiirtymissä käytän "seuraa" käskyä Kipin tassu tulee varpailleni.  Miutta jos pyydän "sivu" on Kipin paikka oikea. Heureka!!

Lopuksi leikittiin jääviä. seisominen ja maahanmeno hyviä. Istuminen jähmeää. Mistähän tähänkin löytyisi se heur......