Linnainmaalle oli kokoontunut  melkein koko ryhmä. Uusin "paluu muuttaja" Anne  oli loukannut jalkansa agiliitelyssä ja nyt tuli pakollinen reeni tauko. Koko muu ryhmä toivottaa pikaista paranemista Hymy

Aloitimma paikallaoloilla. Ei huomautettavaa Kipin toimissa. Sitten jatkoimma Kipin kanssa luoksetuloilla. Ensimmäisestä jätöstä palasin yllättäen takaisin kehumaan maassa pysymisestä. Sitten koko liikkeenä. Se oli muutan hyvä, mutta eteenistuminen hiukan vino. Sitten pallolla palkaten pysähdyksistä. Samalla jätöissä varmistaen ettei Kipi asettele itseään uudelleen. Se on ottanut kummallisen tavan korjata pyllyään tai tassujen asentoa, kun olen ottanut muutaman askeleen. Tosi vaikea puuttua jos ei kävelye takaperin.

Sitten ohjattuanoutoa kahden ruudun välissä. Merkille ok ja noutokäskyllä lähti kohti ruutua, mutta kaartoi kapulalle. Yes! Sitten heti perään merkille ja lähetys toisen puolen ruutuun. Nyt lähti kapulalle, totteli seiso käskyn ja siitä nätisti ruutuun. Siellä sitten korvat sulkeutuivat, kun Qiran nami alusta oli ruudussa (en muistanut sitä). Alusta pois ja uusinta ruudusta seisomiseen asti, pallopalkkaa. Heti perään samanpuoleisen ohjatun nouto. Kipi lähti ruutua kohti, totteli seiso käskyn. Palasi merkille, uudella nouto käskyllä  meni keskimmäiselle, totteli seiso käskyn ja haki sitten oikean. Kyllä ne korvat toimii!

Tunnari liikkeenä meni melkein hienosti Yllättynyt Kipi etsi oman, mutta sitten pudotti ja piti tarkistaa viereinen. Ne olivat nyt aivan kiinni toisissaan. Kipi tökki ne kuonollaan erilleen ja toi oman. Hyvin ratkaistu. Yritin palkata pallolla, mutta Kipistä se ei sovi tunnarin palkaksi.

Kaukokäskyjen alussa joku ihme kommunikaatio katkos meidän välillä. Käskin ylös ja Kipi nousi istumaan. Aloitettiin alusta ja nyt hienosti vaihdot tassut rauhallisena.

Takuntaan iski tietoisuus ajan rajallisuudesta. Meillä on kuukausi aikaa ja tekemistä tuntuu tulevan vaan lisää ja lisää..... No, ei haittaa. Ei mitään maata kaatavan suurta. Ja niillä mennään mitä siihen mennessä on saatu aikaan Silmänisku