.... ja heti oli lähdettävä kentälle. Aamulenkin yhteydessä kävin tekemässä Kipille kisamaisen reenin. Sekoitin liikkeet enkä palkannut.

- tunnari hyvin; luovutuksessa hiukan löysä suu joten kapula heilui

- idioottirinki hyvä: minusta jopa tuntui, että istuminen oli reipas

- luoksetulo hyvä; "käskytin" itse eikä Kipi hötkyillyt

- metallinouto tasamaana ok; pientä arpomista nostossa

- ruutu hyvin; aivan toisessa reunassa kuitenkin sisällä, kutsuin seuraamiseen vaikeasta kulmasta->hieno

- kaket hyvin; reippaat vaihdot ilman teputtamista, eteni alle 10 cm

- ohjattunouto ok; Kipi olisi mennyt suoraan noutoon, mutta pysähtyi käskyllä merkin luona,loppu hyvin

- seuraaminen hyvin; melko pitkä kaavio, hitaassa käynnissä yhdessä pysähdyksessä Kipi jäi askeleen ajaksi istumaan ?! joku ajatus katkos

Heittelin herkkua palkaksi. Eli mukavasti kaikki liikkeet. Toki pieniä kauneusvirheitä löytyy aina.

Sitten haettiin pallo ja tehtiin muutama metallin nosto pallo hetsauksella. En hyväksynyt arpomista vaan pallo tuli nopeasta nostamisesta. Lopuksi puukapulan nouto-> loistava pito!! Sitten tehtiin ruutu ja nyt hienosti keskelle. Vielä leikittiin i-m-s pallolla.

Sissi teki tunnarin. Kiire oli niin kova, että ensin tuli työtapaturma ja Sipuli nosti väärän. Sanoin sille "ö öö" ja S. vaihtoi oikeaan. Luovutuksessa se istui aivan kierossa ja odotti jalkojeni takana olevaa palloa. Seuraamisessa Sissi edisti, joten otin pannasta kiinni ja rauhoitin hiukan menoa. Hassu vanhus! Loppuun jätetyn kapulan tuonti. Rauhallista pallottelua ja namia.

Koirat saivat juosta vapaana kentällä. Ensin se oli leikkimielistä, mutta sitten Kipi alkoi sikailla. Juoksi päin Sissiä ja näykki niskaa. Sissillä kärähti käämi ja se kiroili oikein kunnolla kakaralle. Sitten ne lähtivät omille poluilleen.