Tarkoituksena oli maksimoida kenraalien häiriö, joten olimme Orivedellä mölli-agiliitelyn yhteyteen sopineet reenit. No,sitten vasta paikalla tajusin, että näähän on siis agi koiria eikä ne välttämättä pysy radalla. Touhua katsellessamme ja omia reenejä suunnitellessa laitoin Kipin kahden vastakkain olevan jalkapallomaalin sisälle "turvaan". Sillä oli tilava häkki Silmänisku Lili ja Heri osallistuivat a-liitelyyn ja mun piti kuvata suoritus. Eipä noi tekniset vekottimet oikein suostu toimimaan mun käsittelyssä. Siis laitteessa ei mitään vikaa vaan meikäläisen taidot on niiiin puutteelliset. Valitan Lili!

Seuraaminen otettiin Kipin kanssa hyvässä häiriössä kehän laidalla. Se meni loistavasti. Pieni kontaktin pudotus keskellä, yksi vino pa ja lopussa juoksussa kontakti putosi mistä johtuen törmäiltiin käännöksessä. Tein juoksupätkän uudelleen joka sujui nyt hyvin.

Luoksetulo ja ruutu vierekkäin. Luoksetulo hyvin. Merkille ok ja siitä kohti l-tulon jättöpaikkaa. Pysäytin ja uudella "ruutuun" käskyllä Kipi kääntyi oikeaan suuntaan. Pysähtyi ok, mutta maahan menossa nenä kävi tiuhaan, koska Bellalla oli ollut namialusta takarajalla.. Loppu liike hyvin.Edes sivulletulossa ei suurta hämminkiä. Pienesti Kipin piti ilmoittaa tulostaan sellaisella kurkkuäänellä. Otin uudelleen nyt tiukalla "seiso"käskyllä  ja siitä maahan. Kipi keskittyi minuun eikä yrittänyt etsiä palkkaa ruudusta. Juoksin palkkaamaan.

Idioottiringin Kipi on ilmeisesti nimennyt itselleen sopivaksi Huuto Taas sama "kyllä mää tiedän" asenne ensimmäisen kulman jälkeen. Ei tietoakaan minkään valtakunnan käskyjen kuuntelusta. Puhuttelin neitiä tiukkaan sävyyn ja aloitettiin alusta. Lili antoi ylimääräisiä "käskyjä" parilla sivulla. Tämä sujui paremmin. 

Tunnari oli super luovutukseen asti. Minä jäin odottamaan suun rauhoittumista ja silloin Kipillä päloi päreet "eiks tää muka kelpaa!" ja se pudotti kapulan ja ryntäsi etsimään uudelleen. Voihan rähmä !!! Sain houkuteltua sen pois ja ottamaan oman uudelleen luovutettavaksi. Kehuin kapulan pidosta ruhtinaallisesti. (Iltaruualla oli pakko tehdä tunnari ja katsoa mitä sain aikaan. Hyvän pitämisen Hymy)

Tauon jälkeen tein uudelleen luoksetulon ja ruudun. Nyt aivan suoraan ruutuun mistä heti pallopalkaa uudella narupallolla.

Nyt on sitten kaikki tehty ja katsotaan mihin se riittää. Onneksi kenraali meni taas tutusti hiukan poskelleen niin tietää mitä voi olla tulossa Silmänisku Tsemppiä kaikille osallistujille itse kilpailussa tai töiden merkeissä.