Perjantaina juuri ennen Kipin SM-koetta huomasin Sissin hännän alustan  olevan veressä. Haju oli melkoinen. Tyhjensin anaalit ja tuloksena mustaa hyytyneen veren väristä nestettä. Pelästyin,että onko anaalit tulehtuneet läpi peräsuolesta. Sain ajan Veteriin iltapäiväksi. Kyttäsin Sissiä koko päivän, mutta ei sen olossa ollut onneksi viitteitä kivuista. Anaaleista toinen oli tulehtunut muttei kovin ärhäkkä. Se huuhdeltiin antibioottiliuoksella ja H-L Terhonen sanoi,että laitetaan hiukan tujumpi antibiootti, että varmasti pöpö talttuu. Viikon päästä kontrolli.

Kontrollissa kaikki kunnossa. Sissillä ei ongelmia antibiootin kanssa-> jatketaan kuuri loppuun. Se loppui sunnuntaina.

Maanantai aamuna heräsin ensimmäiseen työpäivään ja kokemus oli karmaiseva. Alakerrassa odottivat koiran ripuli ja oksennus. Siivous hommiin kello viisi aamulla. Jes!! Aamulenkillä Sissi ripuloi ja oksensi, joten oli huolestuttavaa lähteä töihin. Onneksi Keijo on vielä lomalla. Olikin sitten saanut moneen kertaan päästää Sissiä ulos päivän aikana. Sama jatkui vielä illallakin. Jäivät sitten Kipiltä TAVES reenit käymättä. Nukkumaan käynnin jälkeen ei tarvinnut ulkoilla.

Tiistaina Sissi ei enää ripuloi eikä oksenna. Vetämätön otus tietenkin on. Kipi pääsi reeneihin koulun kentälle.

Tehtiin motivaation nosto seuraamista.Pieniä pätkiä namipalkalla: juoksua, hidasta, pk-täys käännöksiä.... Lili-henkilö ryhmää: ei reaktiota tutusta ihmisestä. Eteen lähetys todella kauas: Kipi juoksi n. 30 metriä täysillä ja alkoi sitten etsiä lelua. Ei löydy metrinen motskari YllättynytKävin näyttämässä missä se on ja sitten uudelleen lähetykseen. Kiitolaukkaa sinne ja takaisin,

Noutoihin tehtiin myös motivaation nostoa paoilla ja patukka palkalla. Ei purrut Nauru

Kentälle oli tullut muitakin koirallisia reenaamaan ja he kävivät pyytämässä meitä paikalla makuu häiriöksi. Sehän passasi meille. Kipi oli alussa kummallisen levoton ja pyöritteli pyllyään ja oikoi etutassujaan. Kävin muistuttamassa pariin kertaan liikkumisesta ja siirsin tassut takaisin paikoilleen.

Seuraavaksi käytin tilaisuuden hyväksi ja sain henkilöryhmään kaksi vierasta: ensimmäisessä ohituksessa piti haistaa liivin helmaa , mutta sitten ei enää kiinnostanut.

Vähän jäi valju olo näistä jutuista . Ehkä huonosti nukuttu viime yö vaatii veronsa eikä oma keskittyminen ollut ihan parasta. Onneksi kuitenkin Kipillä oli hauskaa Hymy