Elien illalla oli aivan mahtava syyssää. Lämpöä n.20 astetta ja aurinko paistoi.Lähdin koirien kanssa (kenenkäs muun ) metsään suppiloita etsimään. Alku taipaleella metsästä ryntäsi haukkuen nuori entlebughin paimenkoira (kirjotetaankohan se noin?). Sain omani luokseni ja pidin niistä kiinni, kun vieras riekkui ympärillämme.  Nopeasti nuori urho tajusi Kipi-neidon sulotuoksut. Siinä vaiheessa meikäläinen alkoi huutamaan:" Tuu nyt pre******le hakeen toi koiras pois!!!"  ja miespolo juoksi minkä kintuistaan pääsi anteeksi pyydellen pyydystämään karkuriaan. Sissi provosoitui tilanteesta hyvin ja piti melkoista meteliä Kipin kannustaessa vieressä. Lähdettiin uroksen huudon saattamana pois paikalta.

Sieniä löytyi hyvin. Sissi sai pikkusen etsintätehtäviä, kun Kipi taas teki puolen hehtaarin kokoista esine etsintää.Kotiin päin kulkiessamme; Sissi lähelläni ja Kipi kirmaillessa kaukana edellä, löytyi runsaasti molko suuria suppiloita.Kumarruin niitä keräämääm,kun Kipi päätti juosta tarkistamaan mitä se olikaan mitä siellä etsitään. Luupää suoraan otsaani auuutsiiii. Huusin raivosta ja kivusta !!! Kipi osasi tähdätä juuri samaan otsaluuhun mikä murtui silloin pyöräkolarissa ja silmälasin sangat solmussa TAAS.

Loppumatkan Kipi käveli (vaatimuksesta ja vahdittuna) aivan vieressäni. Niin rentoa ja rauhoittavaa metsässä liikkumista.