Tiistaina olin vetämässä EVL-ryhmän ekat reenit. Kiva ryhmä mukana muutama täysin uusi tuttavuus. Kipi teki ainoastaan seuraamista vaikka yksi ryhmän "oppilaista" onkin. Ei aika tahdo riittää; kuusi koiraa ja kaksi tuntia/ kaksi liikettä. Ja juttua riittäisi vaikka aiheen vierestäkin

Keskiviikkona sitten Kipi teki rm-tokossa ohjaajalle harmaita hiuksia aiheuttaneen kehän uusinnan. Merkkejä oli siis kentällä riittävästi ja ruutu siellä jossakin.

Aloitettiin seuraamisella. Tiivistä on ja hiukan liian suurilla kierroksilla, mutta muuten mukavasti. Idioottiringissä tehtiin Kipille testi korvien toiminnasta. Yhdellä sivulla liikkuri-Sari käskytti ylimääräistä, siihen Kipi ei reakoinut. Kipin ollessa maassa en pyytänyt seuraamista ohi kävellessäni. Kipi olisi lähtenyt mukaan,mutta pelkkä mulkaisu sai sen aikeen loppumaan. Sitten kuunteli hyvin mitä jatkossa pyydetään. Luoksetulo oli hieno; pieni törmäys lopussa. Sitten merkin kautta suoraan ruutuun. Siellä piti hiukan ihmetellä tuulen kaatamaa merkkiä minkä alta oli paljastunut iso kivi. Liike oli hieno melkein viimeiseen askeleeseen asti. Siinä Kipin piti komentaa minua.  Pelkkä vihainen käännähdykseni sai Kipin juoksemaan takaisin ruutuun maahan. Nyt pysyi otus hiljaa. Että harmitti!! Pakko oli kuitenkin palkata tässä vaiheessa.

Toisessa osiossa ensin tunnari. Se oli vauhdikas. Kapuloilla Kipin kiire kostautui oman tippumisena suusta, mutta se noukki sen uudelleen ja toi minulle. metalli-nouto-hyppy hyvin. Keket ihan ok. Siirtyi eteenpäin 10cm. Kehuin rauhallisesti ja rauhoitin Kipin sivulla istumiseen ennenkuin palkkasin namilla. Ruuan odotus nostaa kierrokset pilviin ja silti Kipi tekee hommia melko täsmällisesti.