Keskiviikkona iltalenkillä leikittiin Kipin kanssa. Ensin idarin jääviä namipalkalla pysähdyksiä vahvistaen ja sitten pallolla nopeuttaen. Kipi oli pätevä Sitten luoksetuloa palkaten pysähdyksistä pallolla ja viimeisenä läpijuoksu. Muisteltiin kaukoja vahvistaen tassujen paikallaan pysymisestä. Käpytunnarissa Kipi jäljesti ja oli ihmeissään kun jäljen päästä ei löytynytkään mitään. Sai tehdä töitä kauan ennenkuin käpy löytyi. Loppuun leikittiin istu-seiso-maahan leikkiä.

Torataina pikahälytyksellä Lilin ja Herin kanssa ruutu-reenit koululla. Rakennettiin kaksi ruutua niin että yhdeltä merkiltä pystyi lähettämään kumpaan vaan tai kummasta suunnasta vaan. Kipin kanssa ensin muutama merkille meno pallolla palkaten.Sitten ruutuun lähetyksiä eri suuntiin ja eri suunnista. Välillä saaliilla palkaten tai pysähdyksestä palkaten. Suoria ruutujakin tehtiin muutama ja kutsu-ruutukin mahtui ohjelmaan. Hyvin ruutu löytyi ja pysähdyksetkin sujuivat.

Olin ensin palkannut pallolla ja Kipi oli siinä hyvin mukana, mutta yhtäkkiä otus päätti ettei halua muuta kuin herkkua. Ei ollut huomaavinaankaan palloa vaan tuijotti minua"Herkut peliin, muija!" Meni hetki ennenkuin tajusin mistä oli kyse. Muutenkin Kipi on ollut jotenkin vakava ja tosikko. Lilikin sanoi sen olevan aikuinen. Saattaisikohan neiti-koira kehittää valeraskautta?