Maanantai iltalenkin yhteydessä multavarastolla tein Kipin kanssa yhdellä kapulalla+ merkillä ohjattujanoutoja. Vaikeutena oli se, etten käynyt viemässä kapulaa vaan heitin sen. Silti vaadin Kipiltä hyvän merkille menon. Noutokapulalle pääsy onnistui vain jos meni merkille hyvin ja keskittyi siellä käskyn saamiseen. Hienosta merkille menosta kävin palkkaamassa herkulla ja hyvästä luovutuksesta sai lisää herkkua. Muutaman kerran jouduin muistuttamaan tiukasti mitä ollaan tekemässä, kun Kipi yritti lähteä suoraan noutoon. Näillä kerroilla hain kapulan itse pois ja heitin sitten uudelleen. Merkille meno suuntaa vaihdettiin monesti ja kapula lensi kummallekkin puolen.Luovutukset hienoja, ei puremista.  Lopussa pelkkää merkille menoa. Olimme jo lähdössä pois, kun muistin autonrenkaan. Käytiin sitten vielä tekemässä kakeja renkaan päällä. Hienosti belgi-neiti mahtui pienen renkaan päällä tekemään, ei tietty mahtunut maate kokonaan renkaalle, mutta siitä ylös nosti etutassut heti takaisin renkaalle.

Tiistaina Sarin, Annen, Erjan ja vierailija-Sannan(?) kanssa Leinolan kentällä hyytävän kylmässä tuulessa. Alkuun teimme paikalla olot. Syy miksi vierailija oli paikalla. Hän oli kysellyt apua gorginsa paikallaolon ongelmaan. Kipillä huonot maahan menot!!  Täytyy muistaa ottaa ohjelmaan, että myös rivissä tehdään reippaasti.

Sitten Kipin kanssa seuraamista. Pitkiä suoria, kaikki nopeudet ja askelsiirtymisiä. Meni hienosti hiljaa,kun teimme keskenämme. Mutta kun siirryin seurauttamaan "tuomari"-Sarin lähelle alkoi Kipi marmattamaan ja pöhkimään. Asia mitä olen miettinytkin sai näin vahvistusta.Kipi ei pudota kontaktia, mutta ilmeisesti viestittää minulle vieraan läsnäolon.

Seuraavaksi tehtiin merkillä+yhdellä kapulalla ohjattuanoutoa "liikkeenomaisesti". Sari liikkuroi ja jäi ensin lähelle kapulaa. Sillä ei vaikutusta Kipin toimintaan eli luovutuksessa rauhallista. Sitten Sari palasi kapulan vietyään minun viereeni seisomaan. Nyt pientä suun levottomuutta.

Sama testi tunnarina. Kun Sari seisoi kapuloitten lähellä Kipi luovutti hienosti. Kun Sari seisoi vieressäni Kipi puri kapulaa Tämä vahvisti sen, että Kipi omii kapulat ja kerää painetta luovutukseen. Mitä vieraampi ihminen sitä kovempi paine.

Summa summaarum..... Lisää reeniä

Ai, niin Sissistä piti kertoa. Sunnunta iiltalenkin jälkeen Sissi leikki "merileijonaa". Makasi kykjellään olkkarin matolla ja yritti etutassuillaan ylettyä minun jalkaani samalla mölisten ja uristen omaa hauskaa juttuaan kerjätessään huomiota.Tartuin tassuun ja sanoin päivää. Sissi kiljaisi kivusta. Tarkastuksessa huomasin pienen verisen tupsun karvoja. Onneksi kaivelin tupsun auki sillä sieltä löytyi männyn neulanen mikä oli mennyt nahasta läpi. Näkyvissä oli vain muutama milli ja jalan sisällä n.3cm pitkä neulanen. Antibioottirasvaa ja sukka on ollut hoitona, Tänään näytti siltä ettei siihen tule tulehdusta. Onneksi!