Reeniryhmä mikä on aiheuttanut kauhean kohun seuran sisällä kokoontui Leinolan kentällä. Pidimme alkuun palaverin talvitreeneistä. Lopputuloksena oli,että kaikki halusivat jatkaa yhdessä ja kierrellä lähistölle tulleita halleja omalla kustannuksellamme. Sitten levittelimme paljon merkkejä puolikkaalle kentälle ja suunnittelimme miten kukin osionsa tekee. Kipi ensimmäisenä kentällä idarin alkuun.

Ja sitten alkoi tapahtua. Meitä kohti kentän toisesta päästä alkoi tulla iso mies huutaen lapsilauma perässään. Meni hetki ennenkuin tajusin mistä möykässä on kyse. Kaiken sen kiroilun keskeltä erotin sanat koira, vapaana, jalkapallokentällä ja lapsille on kiroiltu. Yritin rauhallisesti keskustella isäksi osoittautuneen kuumakallen kanssa. Kipi kaikenkukkuraksi häipyi kentältä isoon ojaan. Mies yritti uhkailla meitä poliisilla, mutta koska minä toivotin poliisit tervelulleeksi tämän riehujan takia hän kääntyi kannoillaan ja vei lapset mennessään. Hain Kipin ojasta (sillä oli jotakin vatsanväänteitä) ja päätin jatkaa reeniä.

Tehtiin idari pysähdyksistä palkaten. Muuten hyvä, mutta istumisessa namillapalkkaus sai Kipin lähtemään mukaan heti.

Luoksetulo kisamaisesti viimeiseen pätkään asti- Siinä laukallenoususta pallopalkka.

Ruutu pysähdykseen asti. Ensimmäisellä kerralla Kipi jäi pyörimään etukulmaan, kun vaan odotin hiljaa se kyllä pyöri ruutuun keskemmälle, mutta liikaa aikaa kului. Otin uudelleen merkistä palkaten ja sitten ruutuun asti. Nyt Kipi meni paremmin sisälle ja seisomisesta pallo.

Ohjatussanoudossa merkille ihan ok. Siitä lähti väärälle kapulalle. Käskin "seis" mitä Kipi totteli hienosti. Annoin uuden suuntakäskyn ja keskimmäistä mitenkään huomioimatta Kipi haki oikean kapulan. Luovutus oli AIVAN SUPER RAUHALLINEN

Tunnarissa Kipi teki hyvää nenätyötä. Luovutuksessa yksi kapulan pyöräytys.

Sitten huomasin kentän toisessa päässä vilkkuvan punaisen valon. Kuumakalle oli hakenut kotoaan kameran ja meitä filmattiin. Sarin kanssa heilutimme ja poseerasimme nätisti. Päästiinköhä me Aamulehteen?? Liekö käynyt miehiselle itsetunnolle, kun naislauma ei uhkailuista ymmärtänyt poistua paikalta??