Tänään navetalla  Sarin & Tuikun kanssa, muu reeniryhmä oli estynyt. Keli on ollut todella surkeaa koko viikon; mustaa ja märkää. Eli mitään ei olla viikon aikana ulkona tehty.

Jatkettiin äänettömyys harjoituksia. Tosin Kipi on jo "luopunut" pennuistaan eikä ääntä ole tullut kotonakaan. Ei siis tullut seuraamisessakaan. Virtaa oli pikkusta vaille liikaa Onneksi se ei purkautunut äänenä. Hiukan epätarkkuuksia perusasennoissa ja käännöksissä muuten siistiä.

Sitten etsittiin ruudun takareunaa. Kolmesta suunnasta (lyhyillä matkoilla) lähettelin Kipiä ruutuun. Kun se meni keskelle heitin nakkia palkaksi.Jos jäi etureunalle kutsuin pois. Näitä ei tullut montaa  Välillä merkille menoja. Niistäkin palkkasin vaan vauhdilla menot. Vielä muutama ruutu nakkipalkalla.

Ohjatussa noudossa merkille menot olivat ok. Suunnat selvillä ja vauhdit hyvät. Keskityttiin luovutuksiin. Suu on rauhoittunut. Sari seisoi lähellä ja silti Kipi löysäsi suun nakin nähdessään. Ei ominut kertaakaan Luovutti hienosti lähellä.

Hyppynoutoa puukapulalla. Ensimmäisellä kerralla heitin kapulan kauas ja vinoon vasemmalle niin että Kipi näki sen suoraan. Hienosti hypyn kautta hakemaan. Paluussa kummallista sipsuttamista esteelle. Samanlaista sipsuttamista toisellakin kerralla. Sitten Kipi alkoi väistämään käden heilautusta hypähtämällä kauemmaksi minusta. Ei istunut perusasennossa rentona vaan väisti vasemmalle. Käden heilautuksesta niiasi heti, kun käsi teki varjon silmiin.Istuin lattialle ja heittelein kapuloita eri suuntiin.Kipi niiasi aina. Käsittämätöntä!! Käännyttiin poikittain valoheittimiin, jos kirkas valo olisi syy. Ei muutosta. Kipi niiasi. Sari lainasi sukkapalloa ja leikittiin sillä. Välillä Kipi niiasi välillä ei. Heittelin palloa eikä siinä näkynyt mitään vaan Kipi sinkoili vauhdikkaasti.

Lopuksi otin vielä hyppynoudon eikä siinä näkynyt mitään outoa. Käsittämätön juttu