Viime sunnuntaina olitiin kentällä korjailemassa noutojen luovutuksia ja merkille menoa. Rakensin idarin tyyliin ison neliön ja noutokapuloita merkeistä ulospäin (ompa   vaikea selittää, pitäis  pystyä  piirtämään ). Hyvästä merkille  menosta Kipi sai namia ja pääsi myös noutamaan. Luovutukset vaadin lähellä ja niistä lisää namia. Samalla tuli vahvistettua noudon suuntakäskyjä ja vartalon näyttämää suuntaa merkistä.

Sitten riehuttiin tasamaanoutoja keskittyen rauhalliseen suuhun ja lähellä luovuttamiseen.Saatiin monta onnistunutta suoritusta.

Loppuun tehtiin luoksetulo.

Lauantaina Tiina tuli Joensuusta asti koulutukseen. Diiliin kuului Kipin hieronta. Hyvään saumaan hieronta tulikin , sillä se mitä olin epäillytkin tuli todettua. Kipillä hartiat jumissa, johtuen varmaankin loppukesän hyppyyttämisestä. Kipi sitten huilasi lopun lauantaipäivästä ja Tiina&Zara rehkivät kentällä ongelmien kimpussa.

Sunnuntaiksi olimme ryhmäläisten kanssa sopineet "kokeen". Rakensimme Linnainmaan koulun kentälle kehän kehänauhoineen kaikkineen. Kipi osallistui myös.

- seuraaminen: ääntely oli lähellä, Kipi ei ollut saanut ruokaa. kerran muistutin tiukasti merinasta. itse homma sujui hienosti ja täsmällisesti. Erjan kommentti: eipä täydellisestä voi löytää virhettä!

- idioottirinki: seisomisessa korjasi toista takatassuaan ja teputti lähdössä etutassujaan

- luoksetulo: olin itse hiukan hätänen seisomaan pysäytyksessä, Kipiltä hieno suoritus

- ruutu: kehänrakennuksessa laitoimme kiviä kehänauhan päälle ja yksi sattui olemaan merkin takana, sehän Kipin tietty piti käydä katsomassa, muuten loistava liike

Tästä poikki ja Kipi sai hiukan herkkua taskusta.

- ohjattunouto: merkille hyvin ja nouto +palautus hieno. luovutuksessa kapulan pyöräytys ja "kruntsss"

- metalli-hyppynouto: hieno muuten, mutta luovutuksen jälkeen Kipi haukahti ja  minä mulkaisin sitä vihaisesti, sivulle siirtyminen jäi sitten vajaaksi

- tunnari: muuten hieno, mutta luovutuksessa Kipi haukkasi kapulan takaisin

- kaket: teputtelua ja siirtyi eteenpäin 10cm

Nälkä-virheet tulevat heti esiin!! Eli noin nälkäisenä ei Kipiä voi viedä kehään. Komentamista tulee eikä suu pysy  rauhallisena lisäksi tassut teppaavat malttamattomina. Lisää kapulan pito reeniä eri variaatioina !! Niin hienoja kun korkeassa vireessä tehdyt liikkeet ovatkin menettä paljon pisteitä mokomista virheistä.