Kun Tiina B. hieroi Kipin ja löysi jumeja lapojen takaa, hän suositteli uusintaa mahd. pian. Noh, kaamos tekee meikäläisestä aina ihan saamattoman. En yksinkertaisesti ole saanut  aikaiseksi tilata hierojaa. Surffailin sunnuntaina palstoilla ja kuinka ollakkaan TamSK-palstalla hieroja opiskelija etsi itselleen projektikoiria. Siitä paikasta puhelin käteen ja soittamaan. Sovittiin aika heti maanantai illaksi.

Lilli F.juoksutti meitä ensin ulkona. Vastoin ennakko varoitteluani Kipi ravasi nätisti ympyrää namiohjauksella. Laukalle en pystynyt vauhtia kiihdyttämään. Kävelykin sujui. "Pysty lapa. Kyynärät suuntautuvat ulospäin ja ranteet kääntyvät välillä sisäänpäin. Takapää liikkuu hyvin."

Tunnustelussa Lilli löysi niskasta jäykkyyttä, lonkkakalvot kireät samoin takareidet. Selkälihakset hyvät.

Hieronta sitten paljasti harrastuneisuuden. Jumit sijoittuivat seuraamisasennon mukaisesti eri lihasryhmiin eri puolilla kroppaa. Niska ja takareisi oikealla, lavanetu ja kinner vasemmalla. Ja ne lonkankalvot.

Kipi on kuulemma hyvä projekti, kun on näin paljon korjattavaa. Saatiin neuvot venyttelystä joka illaksi. Ensi viikolla jatketaan.