....."Euroopan omistajan" kanssa. Nyt en puhu Kipistä vaan eräästä miehestä lapsineen. Kun menin kentälle siellä eikä viereisessä puistossa ollut ketään. Levittelin merkit kentälle ja aloitin reenit. Silloin paikalle marssi tämä mies kahden tyttärensä kanssa. Mulkoili minua,mutta me jatkettiin omaa tekemistämme toisessa päässä kenttää (se on noin 30x50m). Hän selitti tytöilleen "maalin" paikan ja hyvä ettei käynyt potkimassa ruudun merkkejä sivuun. No joo,kyllähän me oltiin lasten leikkipaikalla mikä on kiellettyä järjestyssäännöissä, mutta varmasti tuli selväksi etten ole kusettamassa koiraa kentällä. Kun kuulin pienemmän tytön kitisevän ettei halua pelata palloa, ajattelin heidän kohta siirtyvän puiston puolelle. Mitä vielä!!! Kuinka ollakkaan pallo lipsahti ihan meidän repun viereen. Isä kehotti vanhempaa tyttöä hakemaan pallon ja tiujotti silmä kovana koiraa. Kipi makasi maassa repun vieressä ja odotti luoksetulo käskyä. Minä jatkoin reeniä eikä Kipikään huomioinut häiriköitä. Miehellä varmaankin kiehui päässä, kun ei päässyt huomauttamaan minulle.

Mutta meillä oli hyvä häiriö reeni Tehtiin ensin idaria namipurkin kanssa. Eniten istumisia enkä kiertänyt rinkiä vaan käännyin ulkokautta. Jäävät suoria,seuraaminen hyvää, istumiset hiukan tahmeita.

Seuraamisessa Kipi pari kertaa vilkaisi pallonpelaajia,muuten hyvin.Äänetöntä, iloista ja tarkkaavaista.

Luoksetulossa pallopalkkaa pysähdyksistä. Matkat hiukan lyhyemmät häiriköistä johtuen.

Kävin siirtämässä ruudun toiseen päähän kenttää. Merkin ympärillä potkittiin palloa, mutta se ei Kipin keskittymistä haitannut. Ruutuun Kipi hakeutui vasempaan reunaan. Ruutu oli hiukan pimeässä, joten en stressannut tästä. Muutama merkin kautta, muutama suoraan ruutuun, kutsu ruutuja ja lopuksi koko liikkeenä. Se oli hieno kaiken sen häiriön keskellä

Kakeissa ilme pysyi hyvänä eikä Kipi jumittanut. Hiekkakentällä mihin oli satanut aavistus lunta tassun jäljet paljastivat hyvin miten otus liikkui. Hiukan siirtyi sivuttain. Häntä heilui kun palasin sivulle.

Tunnari loistava.

Lopuksi leikittiin merkille menoja. Kun keräilin kamoja reppuun, Kipi alkoi pöhkiä pelaajille, ihan kun se olisi vasta tässä vaiheessa huomannut muut kentällä olijat Hassu otus!