Pakkanen hellitti eilen ja lunta satoi viisi senttiä tänään aamuyöllä. Eilinen päivä meni hiljaiselossa (elossa kuitenkin!), kun iskias hermostui. Tänään aamulenkin jälkeen päätin jalattomuudesta huolimatta lähteä Kipin kanssa reenaamaan. Koulunparkkis oli tyhjä joten sinne.

Ensin rakensin ison idari+ohjatun l. merkit ja kapulat. Aloitettiin seuraamisella, palkkasin suorista perusasennoista namilla. Paljon käännöksiä, täyskäännös molemmilla tavoilla, askelsiirtymiä ja kaikki nopeudet. Pa:t hyvin, juoksussa piti muistuttaa oikeasta paikasta, kun Kipi tuppasi liikaa eteen. Lopussa pallopalkkaa

Sitten tehtiin luoksetulon jättäöä. Tarkistin ettei Kipi pääse pyöräyttämääm pyllyään ja kävin palkkaamassa namilla Tehtiin kerran pallolla pysäyttäen ja muutama suorana. Pari eteen lähetyksestä takaisin"tänne"-kutsulla. Sitten yritin saada Kipi peruuttamalla riittävän kauas, että saisin pysäytettyä kutsun jälkeen. Koska tälläistä ei ole tehty meni Kipiltä hermo, kun ei ymmärtänyt mitä haluan. Päätin olla vaatimatta,koska tarkoitus oli hauskanpito.

Sitten siiryttiin idari-ohjattuun vai miksi sitä pitäisi kutsua,kun siinä ei tehdä idaria vaan merkille menoja ja noutoja. Vartalon suunta kertoi merkin mille  mennä, hyvästä merkille menosta sai joko pallon tai luvan noutaa. Samalla tuli reenattua ohjatun suunnat ja kapulan pito+luovutus. Kipillä oli kivaa. Merkille menot reippaita ja noudot hyviä. Pallokin sai kyytiä.

Ruudussa Kipi meni joka kerta takalinjalle ja kuunteli käskyt hyvin. Pysäytin joko seisomaan tai seiso-maahan. Palkkasin viemällä namin tai heittämällä pallon, oli pari kertaa pallo valmiinakin. Kutsuruutuja muutama ja lopuksi kilpajuoksu pallolle.

Sitten kaivoin frisbeen repusta. Kipi riehaantui täysin. Sirkusteltiin ja lennätettiin lättyä Nauru