Maanantaina reenasin omassa pihassa. Tai siis kadulla suurimmaksi osaksi. Tää talviharjottelu on todella hankalaa. Kaikki hyvin valaistut parkkikset on tietysti hiekotettu ja kentät jäädytetty. Meidän katua ei onneksi ole (vielä) hiekotettu niin siinä pystyy tekemään luoksetuloja eikä tarvi pelätä, että koiran tassut menee rikki. Pakkasen hellitettyä oli tarkoitus iltaisin reenata, mutta ...

Tehtiin siin seuraamista, luoksetuloja, kaukoja ja pitoharjoituksia. Hyvällä asenteella Kipi tekikin. Virtaa oli kyllä reilusti, mutta noin tutussa paikassa se ei haitannut.

Tiistaina jo iltapäivästä alkoi mulla olla tosi vetämätön olo. Se sitten reenaamisesta. Yöllä nousi lämpö ja terkkarillehan sitä piti suunnistaa. Saikulla keskiviikon ja torstain petissä hyvän kirjan kanssa. Onneksi joulupukki toi monta kirjaa Silmänisku

Torstaina sain surullisia uutisia Sissin lapsista. Nadja on lopetettu syyskuussa sokeutumisen vuoksi. Lara menossa perjantaina lääkäriin silmäongelmista. Missä sillä sitten todettiin pannus Otsan rypistys Surullista.

Perjantai toi onneksi parempia uutisia. Ninan kanssa sovimme Kipin astutus ajankohdaksi seuraavat juoksut. Siis huhtikuussa jos Skäpädi on tarkka. Lisäuutisena tuli kutsu maajoukkuekarsinta kokeeseen Turkuun. Se on kutsukilpailu ja me mahduimme mukaan Hymy

Lauantaina aamulenkillä reenattiin metsäautotiellä. Kipi seurasi, harjoitteli luoksetulon pysähdyksiä, idarin pysähdyksiä, kakeja ja eteen lähetyksiä. Seuraamisessa käytin risuapua estämään edistämistä. Jo pelkkä risu sai Kipin rauhoittumaan ja keskittymään hienosti. Pari pientä muistutusta vaadittiin. Idarin pysähdyksistä istumiset olivat huonoja. Luoksetulot hienoja. Kakeissa vaihtelin matkaa läheltä todella kauas. Seisomasta maahan on vaikea. Eteenlähetyksissä Kpillä oli super hauskaa.

Sissikin pääsi tekemään seuraamista, luoksetuloa ja kakeja. Pallopalkka sai Susin onnesta sekaisin.

Iltapäivällä lähdimme kummitytön valmistujais kahville. "Sisäisesti säteilevä"-röntgenhoitaja oli onnellinen tutkinnon suorittamisesta ja opintojen loppumisesta.

Sunnuntaina Tallilla. Tehtiin Kipille neljän tunnarin sarja. Tarkoituksena vahvistaa aloitus tipsiä ja kapulan pitoa. Nenätyö sujui, mutta pitämisessä on toivomisen varaa. Tein samaa tarkoitusta varten hyppynoutoa tunnarilla. Vaikeutin vinoilla heitoilla. Tässä pitäminen oli parempaa! Ohjatunnoudon merkillemenoa tehtiin vauhtia hakien. Pienellä vartaloavulla sain Kipin ampaisemaan merkille hyvin. Paikallaolot todella hienot. Lopussa tein seuraamista, idarin jääviä ja kaukoja Hukan ja Qiran tehdessä agilitia muutamalla esteellä. Seuraamisessa kontakti pysyi hyvin. Idarin jäävät nyt mallikkaita.(aamulla ennen lähtöä tyhjensin Kipin anaalit.) Kaukoissa Kipi kävi kuumana, koska häiriö oli kova ja kaiken lisäksi minulla oli pehmopatukka kädessä.Häntä viuhtoen ja tassut trampaten kaikki vauhdot.Hinkattiin sitten ihan läheltä.