Sissin terveys on pysynyt lähes ennallaan sydän- ja silmälääkkeillä. Ainoana lisä murheena 11 vuotistarkastuksessa huomattu nisäkasvain. Sissi on sopeutunut hyvin kotikoiran rooliinsa. Se ei enää reenirepun pakkaamisesta aloita intoilua, kysyy kyllä kaihoisalla katseella "Onko mun?" ja kun sanon ettei Sissi nyt tuu, niin Sissi menee nukkumaan. Tätä mahdollisimman stressitöntä elämää jatketaan.

Kipin kanssa on vuoden aikana keritty käymään yksi VOI-koe; 1-tulos. Yksitoista EVL-koetta; 2-tuloksia kaksi ja 1-tuloksia yhdeksän. SM-kokeeseen osallistuimme kesällä ja saimme kokemusta isosta kisasta (2-tulos). Tulostaso on vaihdellut 241,5-304 pisteen välillä. Meitä on arvostellut kymmenen eri tuomaria, joten monipuolista palautetta on tullut. Myös virheet ovat vaihdelleet alkuvuoden ruutu nollista viimeisen kokeen paikalla makuun nollaan. Yleisesti tuomareilta on tullut kehuja sekä Kipille sen valmiudesta vaikka nuori onkin ja omasta kehä käytöksestäni. Tuloksena FI TVA Suomen nuorimpana belgi narttuna kautta aikain (2v 7vk).

PK-jäljellä kävimme kerran. Tuloksena uskomattomat täydet 200 pistettä maastosta. Se on täysin Kipin ansiota. Minä olin metsässä ihan eksyksissä. Onneksi luotin koiraan enkä alkanut sitä paremmaksi jäljestäjäksi. Tästä tuloksesta saimme TAVES:n Vuoden Nuori Jälkikoira-tittelin.

Yhdessä näyttelyssäkin Kipi pyörähti: AVO ERI 4 erikoistuomarilta.

Kaikenkaikkiaan vuosi on ollut antoisa. Hyvässä reeniryhmässä on ollut kiva olla mukana. Kouluttaa koiria ja välillä parantaa maailmaaHymy

Vuoden 2010 tavoitteet löytyvät sivulaatikosta.