Lähdettiin Keijon ja Maikun kanssa Ideaparkkiin pakkaspäivää viettämään. Sieltä suunnattiin kaupunkiin Plevnaan syömään, ikäänkuin synttäreiden kunniaksi. Sitten olikin jo kiire vaihtaa vaatetusta ja pakata reenireppu. Pihvi kylläkin olisi vaatinut päiväunille, mutta ei auttanut antaa periksi. Kennelpiirillä iski epätoivo,avain ei ollut siellä missä sen pitäisi olla.Onneksi Johanna neuvoi meidät Erjan kanssa korkkaamaan uutta isoa Tallia. Tämähän sopi meille mainiosti,Erjalle ja Nalalle täydelliset kenraaliharjoitukset sunnuntain kisaan. Tsemppiä teille, hyvältä näytti! Talli oli vielä sen verran kesken, että matto oli levittämättä ja pohjana asvaltti. Valot loistavat. Infrapunalämmittimiä emme uskaltaneet yrittääkkään päälle. Tilaa ruhtinaallisesti,eikä yhtään agi estettä. Kaikui melkoisesti.

Navetan katastrofin jälkeen en oikein tiennyt mitä Kipin kanssa tekisin. Päätin keskittyä mielentilaan ja siltä pohjalta edetä. Tehtiin alkuun pari lyhyttä makuuta. Häiriköin hiukan piilossa, mutta nyt Kipi ei reakoinut mitenkään. Nala reenasi ensin ja minä seurasin Kipin kierrosten nousua. Sitten me kehään. Kipi  oli korkeassa vireessä, mutta nyt pysyivät mölyt mahassa. Seuraaminen edisti jonkun verran ja perusasennoissa oli toivomisen varaa askelsiirtymissä. Luoksetulossa ensimmäisellä kutsulla Kipi ei liikahtanutkaan, hyvä niin.Käytin Sissin kutsua Nolostunut mistähän se tulikin mieleeni. Koko liike näytti hyvältä. Sitten uusiksi ja nyt pääsin muistuttamaan pyllyn pyöräytyksestä. Pitäisiköhän tähän ottaa jättökäsky? Kun Kipi pysyi täysin paikallaan palasin palkkaamaan.

Ruutu löytyi hyvin,Kipi etsiytyi vasempaan reunaan kyynärät heti maahan.Liekö vaikutusta,että Bella makasi ruudun takana oikealla. Kohti kävelystä kävin palkkaamassa ja tehtiin liike loppuun asti. Ohjattu nouto niin, että haettava kapula ruudun edessä. Kipi ei epäröinyt yhtään vaan teki hyvän noudon. Eikä purrut kapulaa. Muutama hyppynouto puukapulalla,pitämisestä muistuttaen.

Toisessa osassa tehtiin tunnari. Ihan super! Erja laittoi kapulat yli puolen metrin välein. Kipi aloitti rivin päästä ja kun tuli omalle (toiseksi viimeinen) nappasi sen ja toi minulle. Hiukan kalisutti kapulaa, mutta siihen ei tullut jälkiä.Toki näyttää pahalta! Kakeissa tekniikka petti seiso->maa vaihdossa. Läheltä hinkkaaminen ei onnistunut korkeiden kierrosten takia ja kaukaa en pystynyt riittävästi  vaikuttamaan tekniikkaan. Huoh..  Sitten leikittiin idaria asentoja ja mukaan lähtöjä. Ihan ok. Lopuksi seuraamista palkaten oikeasta paikasta taakse.

Pallolla leikkiminen asvaltilla ei ollut hyvä idea. Kipiltä aukesi etutassun antura Otsan rypistys Se ei kuitenkaan neidin vauhtia haitannut. Hyvä mieli jäi näistä paukkupakkas reeneistä.