Sunnuntaina Kipi pääsi edustamaan "tottelevaisia koiria" Olkahisten koulun talvitapahtumaan.(Mikä aikaisemmin peruttiin kovan pakkasen vuoksi.) Viime talvesta Kipin repertuaari oli tietty lisääntynyt.Nyt tehtiin Saijan ohjauksessa pitkä seuraaminen, luoksetulo pysäytyksillä, ruutu,ohjattu nouto, kolmen sarja tunnareita ja kaukokäskyjä pitkältä matkalta. Kipi pisti ihan ranttailksi ja teki ihan kaikkea "kivaa" mitä äkkiseltään keksi.Onneksi yleisö ei tiennyt mikä on sallittua ja mikä ei. Tunnarit ja kaket sentään tehtiin niinkun pitääkin. Yleisö tykkäsi ja  se on tietty pääasia.

Tiistaina oltiin Tallilla Sarin ja Lilin kanssa. Kipille olin suunnitellut uuden reenin kapuloiden pitämis harjoitteeksi. Lili videoi ja katsotaan löytyykö siitä mitään näytettävää. Lisään sit myöh. Eli tehtiin ikäänkuin ohjattu nouto,lähetin Kipin merkille (hyväksyin vaan reippaan menon) ja menin palkkaamaan. Sitten saatoin Kipin kapulan taakse, palasin lähetyspaikalle ja pyysin tuomaan. Ensimmäisellä kerralla Kipi hämmästyi ja meinasi lähteä ilman kapulaa, mutta pyörähti ottamaan sen mukaansa. Luovutti purematta. Pari toistoa. Lähetyksessä näytin Kipille namia ja Kipin tuodessa vielä muistutin sen olemassaolosta. Lopuksi tehtiin kokoliikkeenä, hyvin.

Sitten tein muutaman jätetyn kapulan haua. Rauhallisella suulla nekin palasivat minulle. Lopuksi muutama luoksetulo pysähdyksistä palkaten. Tunti jaettuna kolmelle koiralle on äkkiä ohi, mutta silti kiva reenata seurassa ja hallissa. Pitoharjoitukset jatkuuu.......