Äkkiä ovat lumet sulaneet näillä vesisateilla ja +9 asteen lämmössä. Ensimmäiset pälvet ovat jo metsänreunaan ilmestyneet. Jäljel........... noh,ei ihan hetkeen kuitenkaan Silmänisku

Tämä viikko on lomailtu tai siis minä olen lomaillut mikä yleensä tietää koirille lisääntynyttä toimintaa. Valitettavasti ulkona olosuhteet ovat edelleen hankalat reenaamisen kannalta. Joko sohjoa, vettä tai hiekoitushiekkaa. Pikkusen ollaan tehty multavaraston  leveällä polulla: seuraamisen oikeaan paikkaan palauttamista muutaman askeleen seuraamisilla ja vasempaan jalkaan sitoutumisena. Luoksetuloissa pysähtymis tarkkuuden palauttamista, tassut tahtovat trampata pallon odotuksessa. Tunnarikapulan nostoa uudella tavalla on vahvistettu erilaisilla noutoversioilla. Vähän on tehty myös kakeja. Ja sirkusteltu peruuttamis matkan pidentämiseksi. Kotona Maikku on TV-mainoksen innoittamana haukututtanut Kipiä sormen nostoilla.

Uusi tunnarin nosto ei vielä kestä häiriöitä. Tuli se testattua eilen illalla iltalenkin yhteydessä Saijan ja Tenhon seisoessa vieressä. Kyllä Kipi kotona osaa! Kotona ruokakuppireeninä yhdistin eilen+tänään  jo tunnistus tehtävään etuhammasnoston. Seison itse kapuloiden vieressä ja muistutin Kipin haistellessa "anna" käskyllä. Ensimmäinen ei vielä onnistu,mutta uusinnassa paketti pysyy kasassa. En halua jäädä liian pitkäksi aikaa hinkkaamaan pelkkää kapulan nostamista,ettei hajuerottelu unohdu. Eilen siis Saija ja Tenho meillä iltalenkki seurana. Kyllä oli koirilla kivaa ja vauhtia. Sissikin juoksi nuorison perässä. Hiukan meitä Saijan kanssa hirvitti sen riehuminen,mutta toisaalta jos olisin sen ottanut remmiin olisi Sissi stressannut siinäkin. Ja tajusi vanhus jonkun aikaa juostuaan, ettei enää pysy toisten vauhdissa mukana. Siirtyi kävelemään minun kantapäilleni.

Karvahuoltokin on tehty meille kaikille kolmelle.Koirilta lähtivät tassukarvat ja minä istuin kampaajalla pohtimassa väriä ja pituutta. Klink Klink (raha) Kirppiksellä käytiin Piipan kanssa tekemässä löytöjä. Älkää kertoko, mutta Kipille löytyi synttärilahja,hys hys.