Viime viikonloppu hujahti Piikkiössä Sennenkoirien leirillä. Perjantaina matkalla Piikkiötä kohden ilma ei luvannut hyvää: satoi vettä, rakeita ja räntää. Illalla kuitenkin ihastelimme kirkasta tähti taivasta.

Esittelyjen jälkeen (meitä kouluttajia oli kahdeksan) Kipi näytti miltä EVL-liikkeet kokeenomaisesti näyttävät. Seuraamisen arvosteli Heikki Mäkinen ja loput liikkeet Virve Sormunen

-seuraaminen hienoa, täydessä kontaktissa kokoajan, pari vinoa pa:t askelsiirtymissä

- idioottirinki ok.istuminen olisi voinut olla nopeampi, maahan vinoon (Virve kertoi neliökävelyn uudistumisesta, joten tähän ei kannata puuttua enää)

-luoksetulo hyvä, samanlaiset vauhdit joka pätkällä ja hyvät pysähdykset

- ruutu hyvä. Virve olisi kaivannut hiukan lisää vauhtia, mutta minusta hyvä

- ohjattunouto hyvin korjattu, merkille hiukan hitaasti, Kipi lähti keskimmäiselle, totteli heti "seiso"-käskyä ja korjasi siitä oikean hakuun, luovutus kaunis

- tunnarissa Kipi lähti kovalla vauhdilla ja hosui haistelussa, toi väärän enkä ottanut sitä vastaan, lähetin uudelleen ja nyt oli nenä mukana hommissa, Kipi palautti ETUhampaissa oikean,JESekaa kertaa kisamaisessa tilanteessa

-kaket reippaasti,eteni n.10cm

-metalli-hyppynouto hyvin, lievää arpomista kapulalla (Kristan metallikapulassa laippojen kulmat olivat sisäänpäin taipuneet,ote kohta hiukan ahdas)

Kipi toimi hyvässä mielentilassa. Vaikka tunnarissaensin tulikin työtapaturma olen siihen tyytyväinen, koska vireen laskettua Kipi muisti uuden tavan tuoda kapulaa.

Lauantain ohjelmassa minulla oli leikitys kaikille 60 koiralle. Saalisleikitin ja opetin nenänkäyttö leikkiä. Olin varmasti koko leirin äänekkäin ja eniten liikuntaa saanut ylksilö. Sunnuntain rastina hyppy, ei niin vauhdikas eikä äänekäs juttu.

Maanantai iltana ihmettelin Kipin ulos pyyntöä tunti lenkin jälkeen. Ripuli ja oksennus tauti. Epäonneksi olin vielä antanut sille raakaa lihaa ruoaksi. Ei varmasti helpottanut sen oloa.Yöllä käytiin ulkona neljään kertaan. Aamulla Pirita ulkoilutti Kipin vielä ennen kouluun lähtöä yhdeksän aikaan ja ohjeistukseni mukaan jätti Kipin portin taakse kodinhoitohuoneeseen. Se olisi helppo siivota, jos potilas ripuloisi päivän aikana. Kun tulin töistä, Kipi ryntäsi pihalle ja ripuli oli kynnyksellä vastassani. Otus oli kiivennyt portista yli. Lähtiessäni ryhmän katsastukseen illalla jätin Kipin taas portin taakse vaikka vatsa tuntuikin rauhoittuneen. Eipä ollut taaskaan ketään portin takana, kun palasin, muttei myöskään ripulia lattialla.

Tiistaina  EVL-ryhmään näyttö. Paikalla oli yksi, luit oikein yksi koirakko!!!!!

Torstaina Maikun koulutta "Ysien konsertti". Hienon ja monipuolisen esityksen oppilaat olivat kasanneet.

Perjantaina sitten vihdoinkin alkoivat Kipin juoksut.Kuitenkin siis huhtikuussa Silmänisku

Hauskaa Vappua kaikille!