Aikaisin aamulla metsään. Tein Kipille kaksi janaa. Ensimmäinen 40 metriä vastatuuleen, jälki lähti oikealle. Toinen sivutuuleen 40 metriä, jälki vasemmalle. Sitten tallasin esineruudun 30x25 metriä. Esineet vasemmassa takakulmassa vaikeassa paikassa kivilouhikoh ja rakennusjätteiden takana pikkuinen tumppu,keskellä kangaspussukka ja oikealla edessä n.10cm nukke.

Aloitettiin Kipin kanssa tottistelemalla pitkää suoraa seuraamista pk-kaavion mukaan. Juoksusta maahan menoja. Muita jääviä. Eteenlähetykset ensin patukalle ja sitten maahan menoon n.50metriä.

Sitten Sissi pääsi esineitä etsimään. Vanhus teki hienosti töitä. Haki ensin keskeltä helpoimman. Sitten ratkaisi vaikean esineen hyvin takaa kiertämällä. Etummainen olikin vaikea. Sissi oli käynyt kahteen kertaan merkkaamassa nuken, muttei jostain syystä mieltänyt sitä nostettavaksi esineeksi. Autoin sitä siirtymällä lähemmäs ja kertomalla että ihan oikein se näyttää. Grillimakkara maistui!

Sitten Kipin kanssa janalle. Ensimmäinen oli MAALIMAN hienoin!!! Suoraan koko matka kohti jälkeä ja siitä täydellinen käännös oikealle. 15m päässä oli keppi joka nousi hyvin. Toisella janalla tuuli teki vaikeuksia. Kipi olisi väkisin lähtenyt vasemmalle mihin tuuli vei,mutta vaadin sen etenemään suoraan kohti jälkeä. 25 metriä hienosti eteenpäin ja hyvä käännös jäljelle. Keppi nousi hienosti.

Esineruudussa Kipi teki Sissin mallin mukaan. Ensin helppo keskeltä, sitten takakulman vaikea ja etuesine ei sitten löytynytkään. Autoin neitiä ja vahvistin oudolla esineellä. Vein nuken oikeaan takakulmaan ja lähetin Kipin etsimään. Kyllä se nyt nousi.

Olipa hauskaa rymytä metsässä Nauru