Kipin kanssa on odoteltu juoksujen kehittymistä H-hetkeksi. Se odottelu päättyy ilmeisesti huomenna PusuReenaaminen on ollut pieniä pätkiä siellä tällä. Kotipihassa tehtiin hyppyä 90cm esteellä ja kilon kapulalla. Ensimmäinen palautus ei onnistunut. Kipi tiesi, ettei esteen ohi tulla,mutta kantti ei kestänyt hyppäämistä. Madalsin estettä 80cm:n ja sitten sujui.Pari toistoa. Nostin korkeutta ja Kipi hyppeli monta kertaa pelkällä hyppy-käskyllä meno paluun. Ei siis kapulaa.

Metsässä leikittiin esine etsintää molempien koirien kanssa. Laitoin koirat makuuseen ja kävin piilottamassa solmitun nahkaremmin. Sissille hiukan helpommat tehtävät ja Kipille haastavammat. Siis mun mielestä. Kipi oli ihan PRO. On sillä hyvä nenätyö NauruYllätyin koirieni tottelevaisuudesta,kun saatoin pelkällä nimellä+etsi käskyllä lähettää ne töihin. Ja toinen jäi makaamaan viereeni!

Multavarastolla tottisteltiin hiukan seuraamista ja jääviä Kipin kanssa.

Sissin kanssa tämä viikko on odoteltu mihin suuntaan terveys menee. Sydän on renkannut monta päivää ja Sissi on ollut todella väsynyt. Tänä aamuna se raukka oli kolmijalkainen. Hieroin ja venyttelin sitä pikaisesti ja alkoihan koira sille varaamaan. Aamulenkillä Sissi käveli hiukan kylki edellä eli ilmeisesti kevensi toista takajalkaa. Kun tulin töistä kotiin eikä tuttua haukkua kuulunut, oma sydän muljahti pelästyksestä:"Nytkö se on kuollut!" Ei onneksi. Lenkille pääsyä odotellessa se jopa venytteli kunnolla. Tämä odottelu siis jatkuu....