Kaikenlaista on tapahtunut ja tullut tehdyksi kuluneen kahden viikon aikana.Yritän muistella.

26.5 ke Bryan Adamsin konserttia kuuntelemassa Raitnassa. Hyvässä seurassa sateinen sääkään ei latistanut tunnelmaa. Hulppeat jutut:) Kiitos Nina ja kaikki muut seurasta! Nauru

27.5 to HipHopHousen kevätnäytös tarjosi kaksi ja puoli tuntia tanssin riemua! Hieno näytös, Piipa mukana.

29-30.5 la-su Valkeakoskella kouluttamassa. Lauantaina aamulla Kipille iski pahoinvointi ja ruokahaluttomuus.Sunnuntaina Kipi oli mukan ja päivän päätteeksi se pääsi näyttämään meidän toko-leikkiä.

31.5 ma valmennusrenkaan reenit Leinolassa. Kipi teki ohjattuanoutoa:Niissä hitaat merkille menot ja keskikapulassa oli vissiin joku koiramagneetti,kun veti niin kovasti puoleensa. Lopulta saatiin onnistunut. Tunnari ensin liikkeen.Siinä Kipi muisti nostaa etuhampailla maasta,mutta palautukseen lähdössä heitti kapulan takahampaille.Muuten ok. Naksuttelin nostoa ja sitten uudelleen liikkeenä ja Kipi teki hienosti. Leikittiin merkille menoa ja tässä kohtaa jo rupesi huomaamaan vauhdin hyytymisen.Pari ruutuun juoksua loppu kevennykseksi. Masu painaa Silmänisku

1.6 ti EVL-ryhmän reenit. En tehnyt Kipin kanssa muuta kuin naksuttelin kosketus keppiä n. viiteen metriin vietynä. Seuraamisessa peruuteltiin.

5.6 la oli todellinen vaatteiden vaihtopäivä Yllättynyt Aamulenkin jälkeen vaihto ja Maikun yläasteen päättäjäisiin. Pika vaiho ja kentälle parin oppilaan kanssa. Vaihto ja ylioppilasjuhliin. Vaihto ja iltalenkile.

Aamulla Kipin olisi selvästi ollut nälkä. Se kävi halukkaasti ruokansa kimppuun, kun jätin kipon lattialle ja lähdimme koulun päättäjäisiin.Takaisin tultuamme ihmettelin mitä oikein oli tapahtunut,kun nappulat olivat pitkin keittiön lattiaa. Keräilin ne kuppiin ja pyysin Kipiä syömään. Se ressu yritti! Imi suun täyteen nappuloita ja sitten syljeskeli ne lattialle. Kun ei vaan pystynyt nielemään Päättämätön yäk ruokaa. Muuten mamma on hiukan piristynyt,haastoi Sissiä juoksemaan metsässä ja kanniskelee palloa sisällä josko joku leikkisi. Palpoin sen masun ja olin löytävinäni 6-7 tyyppiä. Katsotaan torstaina ultrassa kuinka lähelle onnistuin.