Penneleitten kanssa puuhailu on kyllä ollut loistava irrottautumis keino "normaalista" arjesta. Työ ja muut  menot tosin odottavat jo viikonlopun tuolla puolen. Kesä vaihtui syksyksi,ilmat  viilenivät ja sateet saapuivat. Enää ei olla oltu ulkona yhtä paljoa,mutta 2-3 tuntia päivässä kuitenkin. Pennuilla on ihan kiva vuorokausirytmi: aamulla herätään n.6.00 aikoihin,aamuruoka klo 8 jälkeen (kun isot koirat tulevat lenkiltä),ulkoillaan sen jälkeen sen verran mitä kelit sallivat, päiväunet ja sitten päiväruoka. Iltapäivä-ilta ulkoilu taas kelin mukaan,iltaruoka isojen koirien iltalenkin jälkeen ja nukkumaan klo 21-22.

Käytiin remmilenkillä jokaisen pennun kanssa niin,että Kipi ja Sissi olivat mukana. Hienosti tyypit kulkivat mukana.  Vauhdin lenkkiä hiukan helpotettiin,kun puiston  tukkiportaat ovat sille vielä liian korkeat. Muut selviytyivät niistä leikiten.

Toisen madotuksen annoin tällä viikolla.Sitä varten pennelit piti tietty punnita. "Neuvola"-vaaka ei enää tullut kyseeseen,koska oli aivan mahdoton tehtävä saada noita pysymään siinä. Ihan henkilövaalla toimittiin.Painot eivät siis ole niin tarkkoja,kuin tähän asti.

Harmaa poika 4,3kg, kaikki punaiset Tiuhti,Viuhti ja Poika 3,8 kg sekä Vauhti 3kg.

Viikonlopuksi suuntaamme kokolauman kanssa Mustialaan kennel-leirille. Mielenkiintoista!!

Sissi menee mummulle lomailemaan. Toivottavasti se oaa nauttia rauhasta siellä. Viime sunnuntaina sillä oli tosi rankkaa.Pelkäsin sen sydämen pettävän,mutta siitäkin sitkeä-Sissi toipui.