Maanantaina tokorenkaan reeneissä päätin aloittaa metallikapulan nostamis ongelman ratkomisen naksuttelemalla. Huono idea!! Lopulta Kipi enää pyöritti kapulaa kuonollaan pitkin nurmikkoa.  Lopetin jonkinlaiseen nostamiseen ja laitoin mietintämyssyn päähäni,miten tätä lähdetään purkamaan.

Siirryttiin sitten luoksetulon pysäytyksiin. Pallon heittoa taakse seisomisesta läheltä ja kaukaa. Eipä se juurikaan vaikuttanut.Lihaksia pitääsaada takaisin että voi alkaa vaatimaan parempia pysähdyksiä. Milläpä luuranko itsensä pysäyttää, kun vauhtia kuitenkin on ihan hyvin.

Sitten ruutuun. Loistavasti löytyi!! Muutama toisto eri suunnista. Nyt ei kertaanaan Kipi jäänyt etumerkeille,jes!

Kaukokäskyjen tekniikkaakin harjoiteltiin. Aikas hukassa seisomasta-> maahan vaihto.

Loppuun vielä seuraamista.Se oli melkoista silmien siristelyä ja korvien ravistelua. Koko reenien ajan satoi kaatamalla.

Maanantaina aamuruoalla yritin saada Kipin metalli-hyppy noutoon. Hyppeli kyllä,joo, mutta kapulaan ei koskenut!! Ruoka jääkaappiin ja töihin. Töistä tullessani  otin erikois herkut peliin ja taas hyppäämään. Eipä nouse metalli. Häädin Kipin pois ja menin yksinäni sisälle 10min miettimään seuraavaa siirtoa.

Sissi mukaan ja se tekikin hommat hienosti. Ylenpalttisella kehumisella ja herkun syöttämisellä siirryrttiin yhdessä sisälle.Kipikin yritti tulla mukaan,mutta se sai häädön yksinään ulos. Taas 10min odottelua. Sitten lähdin koittamaan josko kuningatar-Kipi suostuisi yhteistyöhön. Ensimmäiselläkerrallase epäröi hiukan,nostikapulan ja palautti sen minulle. Tiputti varpailleni. Tästä suorituksesta sai kerran nuolaista herkkua. Toinen yritys tuotti metalli-hyppy noudon !!!!!!

Tiistaina tehtiin multavarastolla seuraamista,jäävät suorapalkalla, luoksetuloja  ja kaukoja.

Keskiviikkona omassa pihassa merkille menoja ja suoria luoksetuloja.Sitten tunnaria ja kaukoja. Nyt Kipi päätti ettei kaukoissa tarvi turhaan hyppelehtiä,pääsee helpommalla kun makaa paikoillaan. Arrrggghhhhhh!!

Torstaina aamuruoalla tunnari, kaukot (ei liikkunut mihinkään jos olin kaukana) ja metalli-hyppynouto.

Perjantai iltana kurinpalautus reenit vanhaan malliin koulun kentällä. Mihinkään muhun ei tarvinut puuttua isommin,kuin kaukoihin. Siitä  keskusteltiin ihan silmästä silmään ja lopulta päästiin yksimielisyyteen kuinka ne tehdään.

Saapas nähdä kuinka Kipi huomenna kehässätoimii!!