TamSK:n valmennusrenkaan talvi reenit saivat Tallilta ajan perjantai illaksi klo 20-22. Aivan mahdoton aika minulle; ei kyllä enää järki kulje työviikon jälkeen tuohon kellonaikaan. No, ei auttanut vaan syksyllä perumani luoksetulo koulutus tavotteellisesti reenaavien ryhmälle piti vetää. Toivottavati puheeni olivat jotakuinkin järjellisiä! Nyt kyllä vastuu siirtyi kuulijalle Silmänisku

Olin suunnitellut Kipillekkin tekemiset, mutta päässä ei todellakaan liikkunut enää mitään. Tehtiin ryhmä paikalla makuu. Jättö ihan ok, mutta piiloon päästyäni näin kuinka Kipi venytti kaulaansa ja toinen kyynärä nousi maasta ylös. Kävin palauttamassa koiran kunnolliseen asentoon. Nyt pysyi maassa. Loppu pa ok.

Sitten tein idaria ja korjailin vinoa seisomista, istu ja maa hyvät. Leikittiin idarissa merkille menoja eri suuntiin. Hienosti KIpi katsoi rintamasuunnan ja merkit löytyivät. Ruutu ilman reunanauhoja oli Kipiltä ihan hukassa. Tarjoili merkille menoja.Yllätys! Tehtiin pari kuutsuruutua ja homma alkoi pelittämään. Vaihdeltiin lähetys suuntaa ja välillä merkin kautta välillä suoraan ruutuun. Yksi luoksetulokin pysäytyksillä tehtiin. Hyppyä pelkkänä hyppynä erilaisilla pysäytyksillä esteen takana. Maikku avusti tunnarissa ja se meni hyvin. Lopuksi kaukokäskyt. Super hienot pitkästä aikaa Nauru Ehkäpä kurikuuri auttoi!! Herkkua Kipille. Maikku halusi kokeilla Kipin kanssa agiliitoa, kun esteitä oli hallissa valmiina. Tytöt riekkuivat A-esteellä. puomilla, putkessa ja pujottelivatkin.

Sunnuntai aamuna leikittiin multavarastolla luoksetuloa. Vaihdeltiin pysäytysten matkaa ja yritin pitää oman kriteerini toivotusta suorituksesta tarkkana. Vaikeaa, koska Kipi alkaa tarjoilla "puolikkaita" asentoja ja minä haluan palkata nopeasti. Leikittiin myös kakeja yhdistettynä peruuttamiseen. Nyt Kipi peruuttaa jo 15 metriä ja on kokoajan valmiina seuraavaan käskyyn. Hassu otus!

Maanantai aamuna maa oli valkoinen, ihanan valoisaa. Minulla vapaa päivä, joten pitkä aamulenkki metsässä. Sissi jaksoi hienosti vaikka sillä on ollut viimeaikoina vaikeuksia aamulenkeillä. Ehkäpä sekin virkistyi lumesta. Aivan ihana aamurusko värjäsi taivaan, kun tulimma kotiin päin.

 1289286080_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sissi 8.11.2010

1289286061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

8.11.2010 Kipi kaipaa turkkia.

Maanantaina koirilla oli hyvinvointi palvelua: tassukarvojen leikkaus, kynsien lyhennys, turkin harjaus Sissillä, Kipillä ei ole harjattavaa ja vielä nivelten mopilisaatiot. Kipi ei osaa nauttia moisesta vaan jännittyy välillä täysin liikkumattomaksi. Vallankin varpaiden nivelten pyörittely on siitä inhottavaa. Sissi sitävastoin nautti täysillä hoidosta.