Vuosi 2010 on nyt takana ja voisi kait sanoa, että onnellisesti vaikka kaikenlaista vuoteen mahtuikin.

Sissin vointi on kutakuinkin hyvä. Sydänvaivat ovat pysyneet kurissa, satunnaisia rytmihäiriöitä lukuunottamatta. Vanhuus vaivaa heikentyneenä takapään hallintana. Liikaa innostuessaan Sissi kaatuilee ja kompuroi. Pää menee edelleen lujaa Nauru eikä kroppa aina pysy vauhdissa mukana. Nisäkasvain kasvaa, mutta ei tunnu muuten haittaavan koiraa.

Tämän talven paksut lumihanget ovat Sissille hankalia, kun tassu ei tahdo nousta ja epätasaisella polulla kulkeminen on vaikeaa. Samoin kovat pakkaset, koska vanhus palelee kovin helposti. Vaatteita on päällä ihan kunnolla yli -15 pakkasella.

Kipi on oma vauhdikas itsensä. Energiaa piisaa. Keirarinleikkauksesta seuranneet vaivat ovat menneen kesän murheita. Samoin pentusille luovutettu lihasmassa ja turkki Silmänisku.  Myös Kipin "arvon nousu" laumassa on saatu puitua läpi. Arki sujuu taas hyvin, eikä nuori-rouva isottele enää. Myös työnteko minulle maistuu entiseen malliin eikä kaikkea tarvitse kyseenalaistaa.

Kipin kanssa saavutimme melkein kaikki vuoden 2010 tavoitteet. Vain luonnetestissä käynti siistyi uudelle vuodelle.  Kisailimme jäljellä kerran kakkostuloksella JK2, tokossa 3x ykköstulos, kerran kakkostulos ja kerran jäimme ilman tuolosta. Historiaa sekin, mikä tosin olisi voinut jäädä tekemättä.

Vuoden suurin tavoite eli pennutus No-How kennelin kanssa onnistui mielestäni loistavasti. Ja kokemuksena yksi harrastus elämän kohokohdista. Pennut lähestyvät puolen vuoden ikää ja niistä on kuulunut pelkkää hyvää. Olen päässyt näkemään kaikki muut paitsi Ouluun muuttanutta Tähti tyttöä. Reippaita belkin alkuja kaikki. Ainoa suuri murhe on ollut Himmin niska murtuma, joka onneksemme on topiunut jopa odotettua nopeammin.

Nyt siirrymme vuoteen 2011 ja sinne asetamme tavoitteeksi Kipin kanssa:

- jäljestämme VOI ykköstuloksen

- osallistumme TOKO-SM kilpailuihin

- luonnetestissä käynti

- näyttelyissä käynti

Sissin kanssa jokainen päivä on lahjaa ja niistä yritän nauttia. Kauanhan elämäni koira ei enää ilostuta/raivostuta jokaista päivääni.