Viikon valmistautumiset sunnuntain kokeeseen puolen vuoden tauon jälkeen ovat sujuneet mukavasti. Uutta tapaa palkata on nyt markkinoitu Kipille muutamaan otteeseen. Itselläkin on siinä opettelemista, koska entiseen malliin riekkumista ei enää tehdä.

-maanantai: aamuruoalla kaket sujuu hienosti lyhyeltä matkalta ja vapautus+taputus saivat Kipin hiukan ihmettelemään. illalla paikalla olot metsäautotiellä, istuminen 4min ja makuu 8min. häiriöitä ei ollut (kerran käskin Sissin haukkua)joten rauhallisesti makasi. iltaruoalla noudon palautus vauhdilla.

-tiistai: aamuruoalla etuhammas nosto. illalla paikalla makuu hiihtoladun vieressä (minä Sissin kanssa piilossa). hiihtäjät menivät Kipin takaa n.kahden metrin päästä, moni ihmetteli yksinäistä koiraa. yksi vanhempi herra pysähtyi, joten minun oli noustava piilosta näkyviin. Kipi oli ääneti vain korvat kertoivat kummasta suunnasta hiihtäjiä on tulossa, hyvä harjoitus! iltaruoalla kaket.

-torstai: aamulla noudon vauhti palautus. illalla koulun pihassa kokeenomaisesti, koska oli jo hämärää ei koululla ollut liikettä, joten häiriöitä ei saatu.rakensin kentän valmiiksi luoksetulo, ruutu, ohjattu. tarkoituksena testata Kipin käytös ja uusi palkkaaminen

-paikalla olot hyvin

- luoksetulo muuten loistava, makuu hiukan jarrutellen

-ruutu super hieno

- ohjattu hieno, pieni kapulan pyöräytys luovutuksessa

- seuraaminen hyvin, palkkaamisessa Kipi kiehahti enkä osannut itse toimia oikein vaan tein niinkuin ennenkin l. tukistin ja ärähdin. voihan idiootti!!

- z-kävely hyvin

- tunnari loistava, etu hampaissa loppuun asti

- metalli nouto tasamaana hieno

-kaket edisti 10cm

tuomarin kättely ja kehästä poistuminen ok. Sitten lelulla palkkaa hetki ja passivoituminen. uudelleen pikku sessio. sujui hyvin.

perjantai: aamulla paikallaolon loppu pa. illalla metallin vauhti nosto.

lauantai: koululla kokeenomaisesti. kehän rakensin vaikeaksi. ruutu sinisillä merkeillä ja vieressä luoksetulon merkit oransseilla kartioilla, ohjatun kapulat valmiina samalta merkiltä kuin ruutu.

- pitkä seuraaminen muuten hyvin, mutta askelsiirtymissä Kipi haukahti. nyt muistin olla tekemättä mitään, ainoastaan seuraava seuraamisen käsky tuli murhaavalla äänellä, loppu hyvin

- luoksetulo ok,maahan meno ei ole mielestäni riittänän terävä

- ruutu hyvin. Kipi ei välittänyt häiriöistä

- ohjattu hieno. nyt merkille menokin oli loistava

- z-kävelyssä seisominen kääntyi hiukan vinoon

- tunnarissa vaikeutena pienet välit kapuloissa, hyvin Kipi suoriutui ja palautti etuhampaissa

- metalli tasamaanoutona kaikkien kapuloiden ja merkkien keskellä, fokus pysyi

- kaket loivassa alamäessä liikkui 10cm eteenpäin

tuomarin kättely ja kehästä poistuminen ok. sitten lelulla leikkiä pari pientä sessiota. kun päästin Sissin vapaaksi hyökkäsi Kipi leluun kiinni haukahtaen. siitä joutui jäähylle.

laitoin Kipin epäviralliseen paikalla makuuseen ja tein Sissin kanssa pienen pätkän seuraamista, suoran luoksetulon, ruudun,tasamaa noudon ja tunnarin. tunnarissa kapulat olivat ne mitkä Kipin reenistä olivat kentälle jääneet,lisäsin oman samaan paikkaan missä Kipillekkin oli ollut. Vanhalle akka koiralle tuotti vaikeuksia kapuloiden pienet välit ja se toi elämänsä ensimmäisen kerran kaksi kapulaa minulle. Sissi oli niin tohkeissaan. Kipikin oli tohkeissaan ja puhisi piukkana. minä kävin kertomassa , että hiljaa maataan. sitten keräilin tavarat pois Sissi avustajan. pakkasin repun. Kipi rauhottui, joten kävin vapauttamassa sen. vapautuksesta tuli haukku, joten jäähylle heti.

Eipä näin lyuhyessä ajassa vielä näe minkalaisia tuloksia uudella palkkaamisella saadaan aikaiseksi, mutta ainakaan huonompaan suuntaan ei mennä. Huomenna Kangasalalla tosi toimissa!