Maanantaina töissä pieni työtapaturma, mikä pakotti tiistaina lääkäriin. Kuvissa ei näkynyt murtumaa, mutta hiukan lääkäri epäili olisiko ranteesta luu irti vai aihetttiko turvotus vääristymän kuvassa. Viikoksi lastaan ja sitten katsotaan uudelleen. Onni onnettomuudessa, että meni vasen käsi.

Keskiviikkona keksin, että kädetön voi reenata kokeenomaisesti pk-liikkeet ja palkata koiran eteen läheyksillä.Hyvä minä!!  Ensin Kipi paikalla makuuseen ja minä heittelin noutokapulaa ja palloa vieressä. Sitten seisoin piilossa. Hienosti Kipi makasi. Sitten seuraamis kaavio; täytyy hiukan muistuttaa erilaista täyskäännöstä. Liikkeestä istuminen saisi olla nopeampi. Juoksusta maahan ja luoksetulo. Luoksetulossa törmää voimakkaasti. Juoksusta seisominen ja luoksetulo; seuraaminen väljää. Tasamaanouto hyvin. Hyppynouto "risu esteen" yli hyvin. Ja sitten frisbeelle eteenlähetys. Kipi the Blondi juoksi frisbeen yli ja ohi kymmenen metriä ennenkuin minä ehdin kehua koiraa ja kertoa, että on se lelu siellä. Tehtiin uusi lähetys ja maahan meno, tää oli super!! Sitten kerta vielä lelulle.

Torstaina aamulenkillä tehtiin pk-täyskäännöstä, juoksusta seisomista ja maahanmenoa sekä luoksetuloja.

Illalla toko-ryhmän reenit. Siellä aiheena luoksetulo ja tunnari. Ryhmäläisiä odotellessani reenatiin seuraamista missä paljon pikku askelia ja paikalla käännöksiä. Z-kävelyssä suorapalkkaa pysähdyksistä. Luoksetulon maahanmenon valumisesta muistuttelin. Sitten Kipin omalla vuorolla tehtiin kisamainen luoksetulo. Vauhdit on hyvät, mutta pysähdyksiin en ole tyytyväinen. Seisominen vielä ok, mutta se maahanmeno valuu. Tunnari sitä vastoin oli hieno etuhammas palautuksineen kaikkineen.

Reenien päätteeksi kävimme Keijon, Lilin ja Sarin kanssa kentän viereisessä metsikössä ripottelemassa Sissin tuhkat. Siinä yhdistyivät ne kaksi elementtiä missä Sissi oli onnellisimmillaan. Sari oli tuonut kotoaan orvokin Sissin muistolle. Olihan Sissin ruusurauhanen tuoksunut juuri orvokille silloin kun Sissi viesti onnellisuuttaan. Kiitos teille, kun kunnioititte kanssani rakkaan ystäväni viimeistä matkaa. KIITOS!