sunnuntai:

Pyysin Keijoa lähtemään kuskiksi Kyötikkälään ennen illan Suomi-Ruotsi Maaliman Mestaruus loppuottelua.Keijon valjastin esineen viejäksi, ampujaksi, henkilöryhmäksi, esteen kantajaksi edestakaisin eli yleismies.

Tein Kipin kanssa koko pk-kokeen tottiksen. Keijo ampui sydämensä kyllyydestä varmaankin kaksi rullallista. No, ei se meitä häirinnyt Nauru Seuraaminen hyvää, jäävät hyvin, mutta seisomisessa otti pari askelta, henkilön kiertelyssä ei huomautettavaa, tasamaanouto hyvin, estenoudon menohyppy hiukan arpoen ponnistuspaikkaa, paluuta Kipi arpoi vielä enemmän eikä menannut hypätä. Ohjasin sen takaisin taaksepäin esteestä ja  vaadin hyppäämään. Uusinta hyvin. A-estenouto hyvin. Palkaksi eteenlähetys 50m päähän isolle patukalle. Sitten leikittiin frisbeellä ja kapulalla estehyppyjä. Rupesi hyppääminen sujumaan.

Illalla huikea matsi ja sillä HUIKEAAAAAAAA loppu. Suomi on uusi maalimanmestari Nauru JIIIHAAAAAA

maanantai:

Aamulla janoja 10, 15, 35 ja 20 metriä, yli  kaksi tuntia vanhat. Alku virittely normaalisti +hiukan taistelua.

10 metrin janalle Kipi lähti heti kävelemään ja jäljelle nousi vauhti. Kepistä herkkua taskusta.

15 m lähtö oli jo varmempi. Takajäljen tarkistuksen kautta jäljelle ja palkka taskusta.

35 m janalle Kipi lähti heti ihan vinoon. Pyysin takaisin ja näytin paremmin suuntaa. Nyt Kipi lähti hyvää vauhtia, oikaisi melko kaukaa takajäljelle. Annoin jäljestää liinanmitan ja pyysin sitten pois. Mentiin alkuun ja vahvisten "eteen" lähetystä. Päästiin melkein jäljelle asti, mutta sitten takajäljelle. Pyysin Kipin kääntymään. Vaihdettiin suuntaa ja mentiin keppi+kipolle.

20m lähtö oli taas hiukan epävarma, mutta vauhti nousi, takajäljen kautta keppi+kioplle.

Kipi ei siis kestä korjausta janalla vaan menee siitä epävarmaksi. Pitää vahvistaa positiivisuutta. Kisoissa tosin ei ole jälkeä jos ei löydä sitä janalta!

Illalla kotipihassa tein tasamaanoutoja 2,3 kg Keijon käsipainolla ja estehyppyä kapulalla.

tiistai:

Sain Tainalta kyydin Kyötikkälään PKY reeneihin. Tein Kipin kanssa koko shown. Nyt jäävissä maahan meno oli hidas. Estenoudossa Kipi olisi tehnyt paluun A:n kautta. Kielsin ja vaadin hyppäämään. Kipi pudotti kapulan ja haukahti minulle. Sanoin prk***la ja sitten Kipi hyppäsi. Loppu taas hyvin.

Tauon jälkeen leikittiin maahanmenoja ja seisomisia.

Tainalle iso kiitos kuljetuksesta!! Oli todella hauskaa päästä koiraihmisten pariin täältä kotoa missä ei voi tehdä oikein mitään, kun ei vielä ole tieton mikä ranteessa on vikana.

keskiviikko:

Lähdettiin Kipin kanssa Ninalle ja Hedille seuralaisiksi, kun Hedi lähti "pk-leirille" Tarjan tykö. Alavudelle asti ajettiin janareeneihin Yllättynyt Mutta se kyllä kannatti. Jännä ja Zigo olivat myös kentällä. Kaikki tekivät jotakin.

Kipin kanssa tein pienen pätkän seuraamista mistä henkilöryhmään. Kipille ei huomautettu, mutta minä kuulemma annan kaksoiskäskyn pysähdyksessä?! Toisena pysähtyvä jalka raapaisee maata, minkä pk-tuomari laskee kaksoiskäskyksi. Hyyymmmm.... Eipä ole kukaan koskaan huomauttanut, mutta pitää kiinnittää huomiota.

Sitten Nina ja Tarja tekivät Kipille "näkö janat". Ninan Kipi näki kävelevän metsään, pysähtyvän janalle ja jatkavan matkaa. Pienen hetken päästä Kipi alkuvalmistelujen kautta janalle. No nyt oli vauhtia. Kipi tietenkin oikaisi voimakkaasti jäljelle enkä minä sen enempää jarruttanut kuin vaatinut etenemistä.

Tarjan Kipi näki vain seisomassa janalla. Hetken päästä lähetys. Vautsi mikä hinku jäljelle! Minä juoksin liinan päässä Kipin perässä. Jäljestäminen oli kummallista mutkittelua ja minuun iski jo epäusko, kun keppiä ei ollutkaan. Löytyhän se tien vierestä! Jeeee jeeee jeeeee mikä fiilis! Kipillä oli hauskaaNauru

torstai:

Aamulla tein 40 m janan ja tallasin 40x30 esineruudun. Esineet olivat olleet Maikun sängyssä yötä; maatarinteippirulla, sukka ja footbag. Teippi etukulmassa vasemmalla, footbag takana ja sukka etukulmassa oikealla. Innoissaan Kipi lähti eikä katsonut yhtään mihin lähetin. Haki footbagin. Minä muistin liikkua etulinjalla. Uudelleen lähetyksessä Kipi pyrki uudelleen samaan paikkaan monesti. Ensi annoin käydä katsomassa ettei siellä ole mitään, mutta sitten pyysin pois. Lähretin tyhjille pistoille ja kehuin kun eteni mihin pyydettiin. Teippi löytyi, kunlähetin poikittain alueen. Sukka löytyi ihan juoksentelulla. Aikaa en ottanut mutta ei sitä kovin paljoa mennyt.

Sitten janalle alkuvalmistelujen kautta. Hienosti Kipi eteni jäljelle asti!! Otti takajäljen; annon mennä. Pyysin sitten vaihtamaan suuntaa. Kipi hiukan kysyi miks. Sitten mentiin jäljelle ja tultiin kepille.

Nyt vielä voi/evl ryhmän reeneihin.