perjantaina: aamulenkillä seuraamista, jäävät. Illalla Sarin ja Tuikun kanssa Kyötikkälään. Kipin kanssa seuraamista missä tehotarkkailussa perusasennot ja käännökset. Hyvi meni. Sitten ruutu minkä tarkoituksena lähdön ennakoinnin poisto. Siinä saatiin juuri oikea virhe ja pääsin muistuttamaan siitä. Ohjatussa sain korjattua keskimmäiselle menosta oikeaan kapulaan. Tunnarissa etuhammasnoston muistuttelua. Super hyvä reeni, super hyvä mieli!

lauantai: aamulla paikallaolot; istuminen 5 min ja makuu 7 min. Tein itse häiriöitä piilosta käsin. Ei vaikutusta. Ruokareeninä luoksetulon pysähdykset Illalta meni ylppärijuhlissa. Iltaruoalla tunnarin palautus ja luoksetulo. Hyvät pysähdykset, mutta vauhti kärsii. Hyymmmmmm

sunnuntai: aamulla koluun kentälle. Tehtiin melkein koko show leikkien läpi. Paikalla olot pitkillä ajoilla, ei ulkopuolista häiriötä. Seuraaminen hyvää, Z-kävely hyvin, luoksetulo ok, ruutu super, ohjattu super, metalli tasamaanoutona ok, tunnari super ja kaket hyvin.

maanantaina: Kipi kävi Riihimäellä Laioksen hoidossa. Syvät jumit ovat poistuneet (jes). Koska Kipi reenaa paljon oli pinnallisia jumeja, mutta ei mitään hälyttävää. Seuraillaan, yritän saada SM:n jälkeen hierojan, koska sitten reenaaminan hiukan rauhoittuu.

tiistai: aamulla ruoka jumitti Kipin täysin! Ei pystynyt juoksemaan ja juttu meni tappeluksi, Voihan räkä!! Kyötikkälän kentälle Sarin ja Tuikun kanssa helle-häiriöreeneihin muiden tehdessä pk- tai toko ryhmissä. Kipi teki paikalla makuut kisamaisesti Tuikun ja Demin kanssa. Ei vahtinut ympäristöä! Seuraamisessa minä en osannut kävellä enkä auttanut koiraa.Sitten luoksetulo normi suoritus, eipä se siitä miksikään ole muuttunut. Ruutu ihan hukassa. Tunnari sentään onnistui. Huono kenraali-> hyvä kisa!

keskiviikko: aamulla tunnarin palautus, noutokapulan palautus ja metalli hyppy-nouto. Illalla koitpihassa 29 asteen helteessä merkkileikkiä höystettynä ruudulla. Super kivaa! Loppuun luoksetulon viimeistä pätkää peruuttelun kautta.

Nyt se taitaa olla tässä; näillä mennään Klaukkalaan. Parhaamme tehdään ja pidetään hauskaa. Katsotaan mihin se riittää.