Sitten kohti Klaukkalan TOKO-SM.

maanantai: iltalenkillä seuraamista-> paikan tarkennusta ja perusasentoja. luoksetuulon pysähdysten motivointia. kakeja

tiistai: aamulla seuraamista, kaket. Illalla päiväkodin nurmella tein melkein koko kokeen palkkaamattomuus reeninä.( Hyppyä ei ollut mukana.) Rakensin kehän valmiiksi kaikkine merkkeineen ja kapuloineen. Kipi ei ottanut niistä häiriöitä.Muitakaan häiriöitä ei saatu, kun puistojumppaajat tulivat paikalle vasta, kun olin lopettelemassa. Kovassa helteessä huomasi koiran uupuvan tavallista nopeammin. "Kokeessa" muut menivät ok paitsi luoksetulon maahan meno ja keket. Sitten tarkennettiin luoksetuloa ja hiukan luovutuksia.

keskiviikkona: aamulla luoksetuloa läpijuoksuna. Illalla päiväkodin nurmella merkki-häiriö reenit. Merkkejä ja kapuloita taas paljon kentällä. Mm ruudun merkille menossa ja ruutuun menossa matkalla noutokapulat. Hienosti Kipi kuunteli käskyt, eikä juurikaan välittänyt kapuloista. Luoksetulo oli syvältä!! Molemmat pysähdykset valuivat, voihan räkä! Kaket sujuivat, tunnari hyvä.

torstai: aamulla lähdettiin Keuruulle T-koirien ja muutaman muun kanssa kisamaisiin reeneihin. Rakennettiin kaksi kehää ja jaettiin liikkeet niihin. Minulla pää aiheena oli paikalla olot häiriössä, mutta siitä piti luopua koska juuri leikatusta nurmesta nousi pilvittäin mäkäräisiä.Kipin maha, korvat ja silmäkulmat tikattiin punaisille laikuilla. Seuraamisessa edisti, ohjatussa keskimmäiselle, uusinta ok, ruudussa minä pysäytin etureunalle, kaket ok, tunnarissa palautus takahampaissa ja puremista, z-kävelyssä vino masahan meno, metalli+hyppy ok. Siinäpä sitä korjattavaa riittää!! Reenien päätteeksi vietiin koirat rantaa. Minä naureskelin, ettei blondi-koira ui kuin käsipohjaa. Kas kumma lauma veti ja Kipi kastoi talviturkkinsa. Turkin kuivattelu juoksenteluun Kipi ei lähtenyt mukaan; leikkiminen ei sovi rouvan egoon; kakaroitten hommaa.