Mihin tämä aika menee! Eikä syksy ole mun juttu, jotenkin ei saa mitään aikaiseksi. Onneksi sentään koiran kanssa on tullut tehtyä juttuja.

METSÄSSÄ:

Pitkästä aikaa muistin pienesine etsinnän. Onhan sitäkin Kipille tullut joskus pari vuotta sitten opetettua. No, pikkusen oli homma hukassa ensimmäisessä ruudussa, eikä ihme!

1.3x3 metrin tampattuun ruutuun piilotin pienen metallisen avaimemperän. Kipillä kierrokset nousivat ja alueella pysyminen tuotti vaikeuksia, aikaa löytämiseen meni n.4min. Samaa esine uuteen ruutuun, nyt löytyi alle 30 sek. Uuteen ruutuun pieni metallinen lukko, löytyi n.2min.

- kaarinoutoja tehtiin (taitaa olla nykyään nimeltään pudotetun esineen nouto) 30 ja 50 metristä

2. tein jäljen joka oli suunnilleen 1,5 km, kuusi keppiä, viisi kulmaa +terävä kulma. Jana 25 metriä.Jäljen vanhentuessa esine ruutu 30x20 metriä, esineinä Mac Donalsin pehmoleluja (mitkä sain työkaverilta, enkä ole niihin koskenut. Siis vieraan hajuiset) Nasu oikeassa taka kulmassa, Tikru keskellä takana ja Kani vasemmalla edessä.

Vihdoinkin muistin käyttää kännykän ajanottoa! Kani kädessäni 1,35 min, Nasu 45sek myöhemmin. Alueen keskikohta oli notko, mihin piti hiukan pudottautua. KIpi ei halunnut mennä sinne? Kolmannella lähetyksellä kävelin mukana ja vaadin etenemään loppuun asti. Löytyihän se esine, ajassa 4,46 kaikki esineet taskussa. Jätin KIpi etulinjalle istumaan ja vein Tikrun uudelleen sinne notkoon ja laitoin tarroilla kiinni näreeseen. Kipi lähti kovaa, mutta empi hiukan monttuun menoa, haki sitten lelun ja biletettiin.

Heti perään 30 metrin pudotettu esine. Lujaaa!!!

Heti pienesine ruutuun. Esineenä marketin kärrykolikko. Nyt olivat KIpin kierrokset sitä luokkaa, että nenä ei tahtonut toimia. Yli kolme m inuuttia. Tamppasin uuden ruudun ja Kipi sillä aikaa "pää tyynyssä" rauhoittumassa. Nyt oli työskentely rauhallisempaa, esine löytyi alle 2min. Tosin luovutus oli räkäsy, mutta sitä tehdään myöhemmin.

Sitten jäljelle, mitä oli siis niin hienoa työskentelyä, että pitäisi pystyä onnistum aan joksus kisoissakin. Antoi uskoa, että oikeita asioita on tehty ja näillä jatketaan.

KENTÄLLÄ

1. Treeniryhmä on kokoontunut syksyn tultua sunnuntaisin. Kipin kanssa on keskitytty ohjatun merkin parantamiseen. Ruoka alusta on ollut käytössä, eikä toimi. Pitää vaihtaa siihen purkki. Itse nouto-osuus on kunnossa, mutta se pahuksen merkille meno tökkii. Seuraaminen on hienoa, luoksetulon pysäytyksiä on palkkailtu ahkerasi, z-kävelyssä suorapalkkaa pysähdyksistä, ruutua leikkien.

2. itsekseni olen käynyt kentällä leikkimässä merkki-ohjattu leikkiä. Luoksetulon pysäytyksiä leikittiin ja kakeja.  Seuraamisessa vasemmalle käännöksiä ja pikkuaskeleita palkaten.

3. iltaruoka reeninä on ollut tunnari ja kaukot